3 gode grunde til at få Windows Server 2016 nu

3 gode grunde til at få Windows Server 2016 nu

 ·  Microsoft

Windows Server 2016 er blevet opdateret med nye muligheder og funktioner, som gør løsningen mere attraktiv for virksomheder og IT-ansvarlige.

I den seneste opdatering har der særligt været fokus på sikkerhed, kontrol og smidighed i opsætningen af serveren og implementering af software.

Sikkerhed er et tilbagevendende tema, som aldrig mister sin relevans i forhold til virksomheders IT-løsninger. Som IT-ansvarlig har du behov for at have adgang til alle funktioner og niveauer – men det er langt fra hele tiden, at du har behov for at have adgang til alle funktioner og muligheder. Med Windows Server 2016 er der mulighed for, at du kan begrænse adgangen – det kaldes ”Just in Time” og ”Just Enough” administration, som betyder, at alle IT-administratorer ikke har adgang til alle funktioner hele tiden – det betyder, at skulle en IT-administrators adgang blive hacket, så er det begrænset, hvad hackerne kan bruge profilen til.

I forlængelse heraf har Windows Server 2016 også mulighed for at forhindre kopiering af data fra serveren, så det ikke er muligt at tage en kopi på hverken en USB eller anden hardware enhed, så din virksomheds data ikke ender i forkerte hænder.

Øget sikkerhed kan til tider betyde, at fleksibiliteten i forhold til implementering af programmer og integration mellem forskellige systemer bliver nedsat, men Windows Server 2016 har heldigvis sat sig for at øge begge dele samtidig. Opdateringerne af Windows Server 2016 gør det både nemmere at arbejde med flere styresystemer, integrere egne apps og vedligeholde datacenteret løbende.

Du kan læse mere om opgraderingen af Windows Server 2016 her – eller book et møde med en af vores specialister og find ud af, hvilke fordele din virksomhed kan få af Windows Server 2016.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde