3 hosting-trends – og vi er med på dem alle!

3 hosting-trends – og vi er med på dem alle!

 ·  Certificeret Hosting

Du skal aldrig være i tvivl om, at vi gør os umage for at være branchens bedste leverandør af IT-løsninger og hosting. Og vi ved godt, at vi ligger i toppen af klassens dygtige drenge, men derfor er det da alligevel dejligt at blive bekræftet i, at det, vi arbejder med, er vigtigt og rigtigt.

Derfor blev vi i godt humør, da vi læste denne artikel med de 3 hosting-trends, som kommer til at være afgørende for danske hosting-virksomheders succes i årene fremover. Behøver vi at nævne, at vi har været med på alle 3 længe?

Service, service og service.

Det er jo en af vores mærkesager, men nu er der altså enighed om, at det ER en god idé at tage sine kunder seriøst, lytte til deres udfordringer og besvare dem i et sprog, som ikke kræver en længere uddannelse inden for hverken IT eller internationale sprog.  

Konsulentydelser

Den kommer næsten i forlængelse af den første, for det er naturligvis ikke nogen særlig positiv oplevelse at møde en storsmilende og lyttende IT-konsulent, hvis ikke det følges op af gode, konkrete løsninger, som løser lige præcis dine udfordringer og ikke nødvendigvis kræver, at du accepterer en ”one-size-fits-all”-løsning.  

Gennemsigtighed og tilgængelighed

Mange kan måske huske, hvordan det var at være kunde hos Teledanmark i de gode gamle dage. Det var en kunst i ydmyghed og tålmodighed. Den kunstart kan meget vel blive genoplivet, hvis du får behov for særlig support fra de store globale hosting-udbydere, som ikke har det rette setup til at servicerer alle deres kunder, som i stedet kan føle sig fanget i et ugennemtrængeligt system og bureaukrati. I modsætning her til kan de danske hostingudbydere levere lokal service

Hvad kan du bruge det til?

Hermed dog ikke sagt, at de globale hosting-virksomheder ikke har noget godt at byde på. Hos IT Forum Esbjerg opsætter vi blandt andet hybrid-cloud løsninger for en del af vores kunder, som giver dem det bedste fra både global og lokal hosting.

Er du i tvivl om, hvordan rigtig opsat IT-hosting kan styrke din forretning, så vil vi gerne opfordre til, at du benytter dig af en kombination af trend nummer 1 og 2 og taler med en af vores medarbejdere. Han kan gøre fordelene det tydelige og letforståelige.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde