5 gode grunde til, at du skal interessere dig for Hostingcertifikatet

5 gode grunde til, at du skal interessere dig for Hostingcertifikatet

 ·  Certificeret Hosting

Når du køber hosting til din virksomhed, gør du det sikkert, fordi tingene bare skal fungere, sikkerheden skal være i top, og du skal have frihed til at koncentrere dig om din egen forretning. Det er nogle rigtig gode grunde, som vi kun kan bakke op om – og det er præcis derfor, du bør interessere dig for Hosting-certifikatet, for det er din garanti for, at tingene virker. Nogle af de vigtigste krav til hostingcertificerede virksomheder er:

  • Faciliteter til formålet. Det kræves, at hosting-virksomheder som minimum skal have installeret køleanlæg, brandslukningssystem, backup på en separat placering, således at eksempelvis brand ikke kan ødelægge begge serverrum, nødstrømsanlæg og redundante internetforbindelser.
    Fordi IT Forum Esbjerg er Hostingcertificeret, har du både sikkerhed for, at vi har optimale faciliteter, og at udstyret bliver kontrolleret og testet jævnligt, så vi ved, at det virker, hvis der en dag skulle blive brug for det.
  • Økonomisk stabilitet. For at sikre at hosting-virksomhederne ikke bare har det rette fysiske setup, men også har den økonomiske stabilitet, det kræver at være en langsigtet samarbejdspartner, bliver regnskaberne kontrolleret, og det er et krav, at virksomhederne skal have et stabilt driftsresultatet og en fornuftig egenkapital.
  • Dokumenterede processer. Det er et krav, at vores væsentligste forretningsgange er beskrevet og gennemtestet. Det sikrer dig, at din løsning aldrig er afhængig af en enkelt medarbejder eller tilfældigheder. Vi arbejder struktureret, og de løsninger, vi tilbyder, er kvalitetssikrede.
  • Relevante forsikringer. Man kan ikke sikre sig mod alle fremtidens ulykker, men man kan forsikre sig i mod konsekvenserne af dem. Derfor er det et krav, at Hostingcertificerede virksomheder har de relevante forsikringer, så virksomheden ikke pludselig mister sit eksistensgrundlag og tager dine data med sig i faldet.
  • God service og kommunikation. Udover at vi som certificeret hosting-virksomhed skal levere en ydelse, som ligger i den absolutte top i forhold til branchen, så skal vi også sikre, at vores kunder dels forstår, hvilket produkt de køber, og dels at vi leverer god service.

Derudover er det et krav, at vi som en certificeret hosting-virksomhed hele tiden arbejder på at forbedre de nuværende standarder, så vi kan love, at det kun bliver bedre fremadrettet.

PS: Fik du lyst til at høre mere om den hosting-løsning, som IT Forum Esbjerg tilbyder (den er naturligvis certificeret), kan du kontakte os her.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde