62 Microsoft produkter bliver snart aflivet!

62 Microsoft produkter bliver snart aflivet!

 ·  Microsoft

I det kommende år vil Microsoft udfase en række af sine kendt løsninger. Vi giver dig et overblik omkring, hvilke løsninger du skal sige farvel til i løbet af 2022.

 

16 produkter overgår fra mainstream til extended support

Når et produkt går fra mainstream til ’extended support’ betyder det, at man skal betale for alle opdateringer, der ikke er sikkerhedsopdateringer. De fleste Microsoft produkter bliver ofte efter fem år flyttet til kategorien ’extended support’. I det kommende år flytter Microsoft hele 16 produkter til kategorien ’extended support’ – heriblandt BizTalk Server 2016, Windows Server 2016 og Hyper-V Server 2016.

 

44 løsninger når ’end of support’

Efter ’extended support’ når produkter ’end of support’, hvor Microsoft afslutter udsendelsen af gratis sikkerhedsopdateringer. Det kan dog være muligt at tilkøbe sikkerhedsopdateringer. Der er tale om 44 produkter, der når ’end of support’ i 2022 – herunder Dynamics AX 2009 og Dynamics AX 2012, Windows Server 2008, Visual Studio 2019 og SQL Server 2008.

 

Windows 10 og 13 andre produkter kommer i ’End of servicing’

’End of servicing’ er stort set det samme som ’end of support’, men er kun gældende for de produkter, som Microsoft ikke har givet en udløbsdato. Ved ’end of servicing’ stopper Microsoft med at udsende opdateringer til løsningerne.
14 Microsoft produkter bliver i 2022 flyttet til kategorien ’end of support’ – eksempelvis Dynamics 365 Business Central og flere udgaver af Windows 10.

 

4 Microsoft-løsninger går på pension

… Eller som Microsoft kalder det; ’retirement’. Det er den endelige afslutning på produktets levetid, hvor produktet bliver helt fjernet. Der er tale om 4 produkter, der når ’retirement’ i 2022.

 

Vil du vide, hvilke produkter, som du ikke længere vil kunne bruge, og hvorfor det er på tide at opgradere? Så kontakt os på tlf. 76 12 31 12 eller info@itfe.dk.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde