9 ting, vi elsker ved Teams-mobilappen

9 ting, vi elsker ved Teams-mobilappen

 ·  Microsoft  ·  Microsoft 365

Hos IT Forum Esbjerg ved vi, at arbejde ikke er begrænset til at sidde ved et skrivebord med en computer. Vi er konstant på farten, vi får arbejdet ordnet i kaffebaren, lufthavnen, sofaen, og eller mens vi pendler.

Og for dem med specielle industrier, såsom detailhandel, sundhedspleje eller serviceindustrien, kan din telefon være din primære eller måske eneste enhed! Derfor er Teams-oplevelsen på din telefon lige så vigtig som den oplevelse, du har på skrivebordet.

Der er mange grunde til at elske Teams mobile, men her er nogle af vores favoritter.

1. Stilletid og stille dage

Det er vigtigt at sætte personlige grænser og optimere dine arbejdstider på den måde, der fungerer bedst for dig og dit job. Men når vi arbejder med teams af mennesker, som har forskellige arbejdsmetoder og jobopgaver, er der ofte nogen i vores team, der arbejder på alle tidspunkter af dagen. I Teams appen kan du indstille “Stille timer” (f.eks. 19:00 til 07:00) og “Stille dage” (for eksempel lørdag og søndag) Denne funktion hjælper dig med at tage kontrol over din efter-arbejdstid og kan hjælpe med at lindre stress.

 

2. Del indhold i et møde fra din mobiltelefon

Denne funktion er genial, når du er væk fra skrivebordet, men stadig har brug for at præsentere indhold i et møde eller opkald. I Teams appen kan du præsentere PowerPoint-slides, videoer, billeder eller endda dele din telefonskærm for at vise nogen præcis, hvad du ser på, på din telefon.

 

3. Overfør et opkald fra din bærbare computer til din telefon (kommer snart)

Har du nogensinde været nødt til at afbryde et vigtigt opkald for at haste til din næste aftale, eller sørge for at du ville være hjemme til middag? Teams gør det nemt at overføre et opkald fra din pc til din mobilenhed (eller omvendt) uden at afbryde mødets flow, så du kan afslutte dit arbejde og samtidig nå derhen, hvor du skal hen.

 

4. Talebeskeder

Evnen til at sende talebeskeder i en chat er et fantastisk alternativ til at skrive og foretrækkes ofte af folk i områder, hvor der tales flere dialekter. Du kan sende en besked, når du er på farten, gåreller er endda under madlavningen. Og i modsætning til tekst kan en talebesked hjælpe med at give din unikke personlighed og tone til budskabet.

 

5. Mørk tema

Ligesom den meget elskede “mørk tema” i Windows Stifinder, Office-programmer og Teams på skrivebordet er Teams-mobilappen også tilgængelig i mørkt tema! Mørk tema er smart svagt oplys miljøer, reducerer belastningen på dine øjne, og sparer på dit batteri.

 

6. Integreret Office-linse

Vi bruger allerede i dag vores mobil til at tage og dele billeder, men ved hjælp af Office Lens gennem Teams hæver vi niveauet betragteligt. Office Lens genkender, når du tager et billede af en tavle, et visitkort eller et dokument og optimerer billedet for det pågældende medie – det retter endda dokumentet op og for skriften tilat stå tydligere frem. Og du kan anmærke billedet med tekst eller ved at tegne på billedet med fingeren.

 

7. Omrokering af den nederste bjælke

I dag føles vores mobiler ofte føles som en forlængelse af os selv; og evnen til at tilpasse, hvordan telefonen er konfigureret, er afgørende. Du kan tilpasse din nederste navigationslinje med de værktøjer, der giver mest mening for dig, så du får let adgang til de værktøjer, du har brug for.

 

8. Del din placering

Det gode ved at bruge Teams på din mobilenhed er, at du virkelig kan være produktiv, når du er på farten. Når du er onsite med en kunde eller på vej, kan du nemt dele din fysiske placering med dine kollergaer fra din Teams-mobilapp. Dette er især vigtigt for personer i serviceroller, eller som har brug for at kunne checke in fra bestemte lokationer.

 

9. Hurtig behandling af beskeder

Det er dejligt at få en god start på dagen, før du møder ind på kontoret, hvilket er grunden til vi elsker muligheden for hurtigt at markere beskeder og meddelelser som læst / ulæst med en nem gestus (Swipe på iOS og langt tryk på Android). Fordi som vi ved, er der en stor forskel mellem en “small-talk” chat, som du læser på vej ind på arbejde, og en meddelelse med flere punkter, du bliver nødt til at følge op på.

 

Hvis du allerede bruger Teams, skal du sørge for, at teams-mobilappen er installeret på din telefon for at få alle fordele af disse fantastiske funktioner og meget mere.

Få appen til iPhone eller Android

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde