Cyberforsikring til specialpris

Cyberforsikring til specialpris

 ·  Sikkerhed

Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed

Der er ikke noget vi går mere op i, end sikkerhed for vores kunder. Det er nemlig også det vigtigste for dem, viser vores kundeundersøgelser. Derfor bruger vi meget tid på at besøge vores kunder og tale sikkerhed med dem. Det udmønter sig eksempelvis i rapporter hvor vi dykker ned i specifikke punkter, og laver handlingsplaner ud fra kundens risiko profil.

Men som vi alle ved, er der ikke noget som er 100% sikkert, og vi er desværre altid bagud i forhold til hackerne. Derfor opfordrer vi altid til at man tegner en cyberforsikring, som bla. dækker alt det konsulentarbejde der kan komme i forbindelse med et hackerangreb, til bla. at genskabe tabt data og få systemerne op og køre igen. Men den kan også dække driftstab, som måske er endnu mere vigtigt hvis man driver meget af sit salg online.

Vi har som den første Tryg sikkerhedspartner i Danmark muligheden for at tilbyde cyberforsikring gennem Tryg til en specialpris med 20% rabat. Det kræver dog at ens IT-sikkerhed har et vist niveau, men dette overblik hjælper vi også med at skabe – ganske gratis.

Du kan nemt og ganske uforpligtende beregne din pris lige her: forsikring.audit.dk

Du er også velkommen til at kontakte os såfremt du har spørgsmål

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde