Data i skyen skal også sikres

Data i skyen skal også sikres

 ·  Microsoft 365

Der er mange fordele ved Office 365. De automatiske og løbende opdateringer af Office-pakken er nogle af de mest omtalte, ligesom den automatiske synkronisering med skyen giver en forførende tilgængelighed.  

Men det giver også mange en fornemmelse af, at backup ikke er så vigtigt, som det har været. Skulle den enkelte pc bryde sammen, så har du jo alt, hvad du skal bruge i skyen – eller har du?  

Selvom man oftest hører, om at data er mistet i forbindelse med nedbrud af hardware, så skyldes de manglende data i 76 % af tilfældene, at de er blevet slettet manuelt – enten fordi, en medarbejder vurderede, at der ikke var behov for filerne eller ganske enkelt ved en fejl.  

Det oplever vi hos IT Forum Esbjerg, og det oplever man hos alle andre professionelle hosting-virksomheder.  

I nogle tilfælde er vi i stand til at hjælpe vores kunder med at genskabe de manglende filer – især hvis fejlen opdages hurtigt, men i andre tilfælde er der desværre ikke noget, vi kan gøre.  

Tag backup af skyen 

Hos IT Forum Esbjerg har vi specialiseret os i Skykick, som er et program, der bruges til at sikre en løbende og sikker backup af de data, din virksomhed har placeret i skyen i forbindelse med Office 365. Op til seks gange om dagen tages der en backup af din virksomheds Office 365-data. Backuppen foregår uden at forstyrre driften eller brugen af programmerne.  

Filerne gemmes i en aftalt periode, så du eksempelvis efter seks måneder eller et år, har mulighed for at finde slettede filer frem.  

Med Skykick kan vi sikre, at der er en backup af alle de dokumenter, filer, kontakter, e-mails og kalenderaftaler du har, så skulle du få brug for at genskabe mistede dokumenter, kan det ske på ganske få minutter.  

Book et møde med en af IT Forum Esbjergs specialister og hør mere om, hvor nemt vi kan sikre din virksomheds data.     

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde