Ekstern hosting – bliver det ligesom i dag?

Ekstern hosting – bliver det ligesom i dag?

 ·  Certificeret Hosting

Når vi møder nye kunder, er det et af de mest almindelige spørgsmål, vi får: “Bliver det mon ligesom i dag?”. Og det kan vi heldigvis svare et klart og rungende NEJ til. Det bliver ikke ligesom i dag. Det bliver mere sikkert, mere stabilt, lettere tilgængeligt og typisk også billigere.

Det er ikke altid, vi formulerer det som et direkte nej, for vi ved godt, hvad vores kunder bekymrer sig om – de tænker på, om det bliver lige så let at åbne og gemme dokumenter, om data stadig vil være lige så tilgængelige, og om de kan få hurtig hjælp, hvis der skulle opstå problemer. Og alt det kan vi heldigvis svare et lige så klart ja til.

Om dine data ligger på en server i virksomhedens kælder eller en server i vores beskyttede serverrum, ændrer ikke noget på tilgængeligheden eller arbejdshastigheden, når du er på kontoret, forudsat at du har en fornuftig internetforbindelse. Du kan selv teste hastigheden hos en af udbyderne af internet eller ved at surfe på nettet og hente dokumenter ned (men husk at være opmærksom på ikke at hente noget, som kan indeholde skadelig kode).

IT Forum Esbjerg har redundante fiberforbindelser til vores serverrum, så internettet går ikke ned eller bliver overbelastet hos os.

Der, hvor forskellen er størst, er derimod på stabiliteten og sikkerheden. Når du får hostet din virksomheds data hos os, så bliver det dels på serverer, der er opdaterede og overvågede døgnet rundt og dels på servere, der er beskyttet bag state-of-the-art antivirussystemer, som er baseret på den nyeste teknologi.

Specielt den konstante overvågning er værd at bemærke, da det er en af de væsentligste årsager til, at vi kan levere en oppetid – altså den tid, hvor alt fungerer efter planen – på 99,5 %. Og det er altså inklusiv de planmæssige afbrydelser, der kan komme på grund af udskiftning af hardware eller lignende. 99,5 %. Det er der ikke mange lokalt installerede servere, der kan levere.

Hemmeligheden bag den høje oppetid er den konstante overvågning af både servernes tilstand, performance og omgivelser, som betyder, at vi kan forebygge langt, langt de fleste hændelser.

I dag har du derudover mulighed for hosting af langt de fleste af jeres programmer på vores servere – herunder også grafisk krævende programmer – og det giver dig og dine medarbejdere mulighed for at få adgang til og arbejde på dokumenter fra hvilken som helst computer med en internetadgang.

Det er derfor, vi siger, at alt ikke bliver lige som i dag, hvis du vælger IT Forum Esbjerg til hosting – det bliver meget bedre!

Kontakt os, hvis du vil vide, hvad vi kan gøre for dig med hosting. 

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde