Flyt din virksomhed digitalt med Microsoft 365

Flyt din virksomhed digitalt med Microsoft 365

 ·  Microsoft  ·  Microsoft 365

Ville du sige nej til øget effektivitet, sikkerhed og en bedre bundlinje i din virksomhed? Nej vel!

Du tænker måske ikke at IT kan have indflydelse på, om din virksomhed er under udvikling eller ej. Men det kan det rent faktisk.

Vi lever i en digitaliseret verden, i en stigende udvikling – og det går stærkt! Om mindre end et år oph ører supporten af Windows 7, hvilket er en åben invitation overfor hackere. Derfor er mange virksomheder lige nu igang med at migrere til Windows 10 og Office 365, da de udgør den mest produktive, sikre og omkostningseffektive oplevelse for virksomheder.

Med Microsoft 365 er du dækket ind da denne indeholder både Office 365 og Windows 10. Microsoft 365 sørger for, at din virksomhed flytter sig digitalt og følger med udviklingen.

Øg effektiviteten og arbejd smartere

Microsoft 365 indeholder Office 365, som åbner op for muligheden for at øge samarbejdet på tværs af organisationen, hvad end det handler om dokumenter, mail, kalender og kontakter. Office 365 opdateres automatisk, så du har altid adgang til de nyeste funktioner.

Fleksibiliteten kommer i form af at du altid har adgang til alle filer, dokumenter og mails som befinder sig sikkert i skyen og hvor det hele kan tilgås fra alle dine enheder. Så betyder det ikke noget om du sidder på kontoret eller er på farten med din tablet eller telefon.

Kom et skridt foran hackerne

Når opdateringen af Windows 7 udløber, kommer det til at betyde at hackerne med stor sandsynlighed kan få direkte adgang til din computer og dermed dine oplysninger. De huller man normalt reparere løbende for at opretholde sikkerheden forsvinder ved Windows 7. Dette kan i sidste ende få fatale konsekvenser for dig og virksomheden.

Men fortvivl ej, når du skifter til Windows 10 er du helt udover de problemer, da dette er den sikreste Windows-version du nogensinde har haft adgang til. Din virksomheds data er beskyttet og du er et skridt foran potentielle hackere.

Sikkerhed på mobilen

Du tænker måske ikke at der er noget at bekymre dig om når du bruger mobilen og sikkerhed, men det er der heller ikke med Enterprise Mobility + Security som håndterer alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der er i forbindelse med brug af smartphones. Du kan derfor roligt dele data på kryds og tværs med dine ansatte helt frit og sikkert.

Din IT sikkerhed er vigtigere end nogensinde før

De online trusler er stærkere end aldrig før med hackerangreb hver 39. sekund. Vi tager din sikkerhed lige så alvorligt, som du gør! Derfor anbefaler vi Microsoft 365, der giver dig adgang til en lang række avancerede sikkerhedsforanstaltninger som øger sikkerheden markant i din virksomhed.
Med Microsoft 365 får du avanceret sikkerhed:

  • Device-styring
  • Datasikkerhed
  • Windows 10
  • Trusselsbeskyttelse
  • Identitet og adgangsstyring
  • Azure Information Protection P1
  • Office 365 Data Loss Prevention
  • Windows informationsbeskyttelse og Bitlocker
  • Avanceret compliance

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med at arbejde smartere og med at flytte sig digitalt? Vi har allerede hjulpet et utal af virksomheder med at migrere til Microsoft 365, helt simpelt og gnidningsløst og vi deler meget gerne den erfaring og viden vi har med dig.

 

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde