Grøn strøm

Grøn strøm

 ·  IT Forum Esbjerg  ·  Miljø  ·  Sikkerhed

Det er vigtigt, at vi i IT-branchen er opmærksomme på, hvor stort et pres vores branche sætter på miljøet. At rette fokus imod at udskifte vores strømkilder, til bæredygtige kilder, er et stort skridt på vejen, da branchen bruger store mængder af strøm på årsbasis. Heldigvis er opmærksomheden på dette blevet forhøjet markant i løbet af de sidste år.

IT-branchen spiller f.eks. en central rolle i den grønne omstilling af vores samfund. IT gør det muligt at arbejde på nye måder online, og det skal vi udnytte til gavn for vores samfund lokalt og globalt – og dermed minimere den fysiske trafik. Det har vi i særdeleshed mærket fordelene ved under corona-epidemien.

Behovet for bæredygtighed bliver altså større og større. Elektronikken er dominerende i vores hverdag, og samtidig skal vi ændre vores vaner, når det gælder om at passe på miljøet. Som udbyder af IT-hosting anvender IT Forum Esbjerg et datacenter.

Vores datacenter er 100% Co2-neutrale i elforbrug, og kører dermed på energi fra vedvarende energikilder. Det gør at det nu lever op til kunders efterspørgsel på grønne hostingløsninger.

Det er vi rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder.

Ved at outsource IT til en specialist, slipper man for at bekymre sig om nedbrud af serveren eller udskiftning heraf – som i øvrigt ofte er en stor udgiftspost. Vi sørger for at de altid er opdaterede, overvågede og har fuld backup. Desuden kan du komme udenom at skulle finde plads til et såkaldt serverrum, som kræver ret specifikke fysiske rammer, såsom aflåsning, aircondition og nødstrøm. Vi tager fuldt ansvar for de servere, som dine data opbevares i. Det er både sikkert, funktionelt og nu også bæredygtigt.

 

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde