fbpx

Gruppearbejde har aldrig været nemmere

Gruppearbejde har aldrig været nemmere

 ·  Microsoft 365  ·  Teams  ·  Tips og tricks

Så er det her endeligt! Microsoft Teams har fået en ny funktion – breakout rooms. Du kan som mødearrangør nu fordele dine mødedeltagere ud i private rum i løbet af dit møde. Det kan f.eks. være, hvis du har brug for at et emne bliver drøftet i mindre grupper. Du kender måske funktionen i forvejen fra andre online kommunikationsværktøjer som f.eks. Zoom.

 

Men hvordan gør man i Teams?

Du skal oprette et møde, og invitere de ønskede deltagere. Når mødet afholdes, og du er kommet til det tidspunkt, hvor du gerne vil have dine deltagere ud i mindre grupper, så skal du trykke på ikonet ”Private rum”. Du har nogle forskellige muligheder, når du skal fordele dine deltagere. Du kan f.eks. lade Teams automatisk fordele dine deltager i den gruppestørrelse, som du ønsker. Du har også muligheden for at fordele grupperne manuelt – altså så du bestemmer, hvem der skal være i hvilken gruppe.

Du har også mulighed for at lave grupperne på forhånd. Det eneste du skal gøre, det er at åbne mødet inden at det afholdes, trykke ”Deltag nu”, og så kan du opsætte de ønskede grupper. Når du har opsat grupperne, så forlader du mødet, og så gemmer Teams automatisk gruppeopsætningerne, så de er klar, til når dit møde skal afholdes.

Når dine deltagere er delt ud i de private rum, så har du mulighed for at navngive grupperne, så du bedre kan holde styr på dem.

Du kan som mødearrangør besøge de forskellige private rum. Du kan også skrive en meddelelse ud til grupperne, og chatte med grupperne individuelt hvis der f.eks. skulle opstå et spørgsmål. Slutvis kan du lukke de private rum, når du vil have deltagere tilbage til plenum.

Her har du mulighed for at læse om de ovennævnte funktioner og samtidig få en visuel guide, som viser dig hvordan du smartest bruger den nye funktion i Microsoft Teams

LÆS MERE om den nye funktion i Teams her

 

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi elsker Microsoft Teams

Det gør vi fordi; at det indeholder mange fordele, som kan gavne en virksomhed, som ønsker en effektiv og simpel kommunikationsplatform, som skaber gode rammer for samarbejde blandt medarbejdere.

5 gode grunde til at bruge Microsoft Team

1. Det er en effektiv samarbejdsplatform, som aflaster din indbakke
2. Du har adgang til alle dine applikationer fra ét sted
3. Du kan integrere medarbejdernes fortrukne applikationer uden at gå på kompromis med sikkerheden
4. Du har mulighed for at samarbejde, uanet hvor du er
5. Teams øger produktiviteten i en virksomhed, og lægger op til vidensdeling

Du kan læse mere om de 5 gode grunde til at komme i gang med Microsoft Teams her:

 

5 gode grunde til at komme i gang med Microsoft Teams

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde