Har du sikret dit website og din e-mails?

Har du sikret dit website og din e-mails?

 ·  Sikkerhed

70 % af de danske virksomheder har været udsat for et eller flere angreb fra IT-kriminelle. Og det kan altså koste mange tusinde kroner – også for danske virksomheder, som bliver udsat for CEO-fraud. Det er to rigtig gode grunde til, at alle danske virksomheder bør sikre deres elektroniske kommunikation bedst muligt.

Når du læser ovenstående tal, er der en risiko for, at du tænker, at det nok er umuligt at sikre dig hundrede procent, og du derfor giver op på forhånd. Men det svarer til at lade nøglen sidde i bilen natten over, fordi du jo altid risikerer, at den bliver stjålet.

Fakta er, at de biler, der er nemme at stjæle eller hvor gevinsten er meget stor, er de biler, der bliver stjålet mest. Og sådan er det også med IT-kriminalitet: De virksomheder, som er nemme at angribe, bliver angrebet oftere, end dem der har sikret sig godt.

I Danmark er det i skrivende stund under 1 % af de danske virksomheder, som tager ”nøglen ud af bilen om natten”. En af årsagerne til det er måske, at det tidligere har været besværligt at opsætte DNSSEC og SPF records, som hører til blandt den helt elementære sikkerhed, som alle virksomheder bør benytte sig af. Sådan er det ikke mere, og her hos IT Forum Esbjerg kan vi uden problemer håndtere hele den praktiske opgave med opsætningen. Så en anden – og måske langt mere væsentlige – årsag er formentligt det manglende kendskab til systemerne, og det er rigtig ærgerligt.

Sørg for sikkerheden

Identitetstyveri, phishing e-mails og falske websites er nogle af de mest udbredte former for IT-kriminalitet, som denne type af sikkerhed er med til at blokere. Sammen med et proaktivt sikkerhedssystem, er det et godt skridt på vejen til at sikre din virksomhed mod angreb udefra.

Vil du have kontrolleret IT-sikkerheden i din virksomhed, så book et møde og få en gennemgang af mulighederne og en fornuftig anbefaling, som passer til din virksomhed, branche og ambitioner.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde