Hold møde med alle i hele verden

Hold møde med alle i hele verden

 ·  Microsoft 365

Vidste du, at Skype for Business i Office 365 Enterprise-løsning ikke alene giver mulighed for, at du kan holde video- og onlinemøder med kunder, leverandører og medarbejdere, som har adgang til Skype via deres computer og bredbåndsforbindelse. Du kan også ringe fra det gode gamle fastnet. 

Det betyder den absolut bedste fleksibilitet, når du skal mødes med mennesker på mange forskellige placeringer. Uanset om det er i udkanten af Danmark eller i hjertet af USA, så kan de deltage i dit møde, hvis de har adgang til enten telefonnettet eller en bredbåndsforbindelse – og der er mulighed for, at du kan oprette mødet på et centralt nummer, som betyder, at de kun skal betale lokal takst, uanset hvor i verden de befinder sig. De skal altså ikke ringe til et dansk telefonnummer, for at deltage i dit møde.  

Book et møde med IT Forum Esbjerg, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du får det optimale ud af din virksomheds Office 365-løsning – eller hvis du endnu mangler at få Office 365 implementeret i din organisation.  

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde