Hurtig hjælp er god hjælp

Hurtig hjælp er god hjælp

 ·  IT Forum Esbjerg

Almindeligvis har vi al vores opmærksomhed rettet mod IT-løsninger, men det er ikke kun inden for IT, at behovet for hurtig hjælp kan være altafgørende. Sådan er det også, når et hjertestop indtræffer.

Hos IT Forum Esbjerg har vi en hjertestarter placeret udenfor, så den er tilgængelig, hvis en i nærheden af os skulle få brug for hjælp. Vi har flere medarbejdere, som er uddannet i at bruge den, og vi er klar til at springe til, hvis der er nogen, der ringer efter os.

Det her ikke meget med vores IT-løsninger af gøre, men vi synes alligevel, at det er et godt eksempel på, hvordan IT-løsninger kan bidrage til vores samfund, for én hjertestarter på vores bygning gør ikke nogen stor forskel i sig selv, men fordi den er en blandt flere tusinde i Danmark er vi med til at lave et net af hjertestartere, så der forhåbentligt altid er en i nærheden, når der er brug for den. Alle hjertestarterne er registreret på en hjemmeside, så man kan få et hurtigt overblik, når man har behov for det, og hjertestarterne er også registreret hos alarmcentralen. Du kan finde hjertestartere over hele landet her: https://hjertestarter.dk/

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde