Hvad er Hostingcertifikatet?

Hvad er Hostingcertifikatet?

 ·  Certificeret Hosting

Markedet er fyldt med leverandører af hostingløsninger, og det kan være svært at finde frem til den helt rigtige. Hvem skal man vælge? Hvem skal have nøglerne til virksomhedens IT? Hvordan skiller du fårene fra bukkene? Hvordan bedømmer du kvaliteten? Eller sikkerheden?

Det er nogle af de spørgsmål, du får et enkelt og kvalificeret svar på, når du vælger en leverandør, der er certificeret. Hostingcertifikatet er udviklet af Brancheforeningen for IT-Hostingvirksomheder i Danmark, som også administrerer det. Certifikatet er din garanti for at både kvalitet og dokumentation er i orden. Det er derfor en god idé at spørge ind til det lille certifikat, når du skal vælge leverandør.

Hos IT Forum Esbjerg er den årlige certificering, der bygger på uvildig it-revision, en naturlig del af vores egen kvalitetssikring og forretning. Det har det været siden 2014. Certificeringen giver vores kunder vished for, at der er orden i maskinrummet og forretningen. Så kan du koncentrere dig som din forretning uden at bekymre dig om IT og hosting.

Her kan du se en ultra kort film om, hvad hostingcertifikatet går ud på.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde