Samarbejde på højeste plan – både internt og eksternt

Samarbejde på højeste plan – både internt og eksternt

 ·  IT Forum Esbjerg  ·  Microsoft  ·  Microsoft 365

Microsofts nye software – Teams – opfylder alle virksomheders behov, hvad angår intern og ekstern interaktion. Kombinationen sørger for at fremme samarbejde, vidensdeling og ikke mindst fællesskab på tværs. Du slipper for at forholde dig til flere forskellige interaktionsplatforme, da alt er samlet i én løsning.

 

Omfavner både intern og ekstern kommunikation

Det er både nytænkende og effektivt at samle både intern og ekstern formidling et sted. Du kan invitere personer ind i dine teams og således samarbejde på et helt nyt niveau – også med dem, der ikke er en del af din virksomhed – hvilket potentielt kan afløse mailkorrespondancer.

 

Egenskaber

Dine tanker kredser måske om, hvordan medarbejdere i din virksomhed tager imod det nye system, de nu skal sætte sig ind. Der er dog ingen grund til bekymring. Teams er nemlig et intuitivt og brugervenligt værktøj, som er nemt at sætte sig ind i.

Teams fungerer som en slags digital opslagstavle, hvor alle medlemmer kan bidrage. Fundamentet for effektivt at nå et fælles mål er således skabt.

Der er forskellige måder at kommunikere på i Teams. Det betyder, at det er muligt at dele opslag, kommentere og like opslag. I kan ligeledes lynhurtigt oprette teams, der opfylder jeres behov. Eksemplet herunder illustrerer vores teams, som omfavner alt det, vi har brug for: Hele virksomheden, Indkøb, Marketing, Salg og Social Selling. Du kan endvidere skræddersy hvert enkelt team alt efter, hvem det er relevant for.

Endnu en egenskab er, at det er muligt at få et overskueligt overblik over hele historikken af kommunikation, hvilket igen potentielt kan erstatte lange mailkorrespondancer, hvor man kan have svært ved at bevare et helhedsbillede.  

 

Vores erfaring med Teams

Vi havde en altoverskyggende problemstilling, som primært kredsede om, at vi manglede en samlet løsning, der kunne kombinere både ekstern og intern kommunikation. Det er nemlig vores overbevisning, at det er fundamentet for i fællesskab at nå et mål, hvilket – efter inddragelse af Teams – også har vist sig at være gældende. Efter vi har integreret Teams, har vi fået en komplet løsning, der skaber grobund for fællesskabsdannelse, vidensdeling samt sociale arrangementer.

Qua vores egen erfaring med Teams kan vi svare på eventuelle tvivlsspørgsmål, alt i mens vi sørger for, at kommunikationen i din virksomhed højnes. Din virksomhed bliver et team, der løfter i fællesskab.

 

Har Teams fanget din interesse? Kontakt da direktør Dennis Hansen på mail dh@itfe.dk eller book et møde hos os. 

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde