IT Forum Esbjerg har fået topkarakter i håndteringen af Microsoft-licenser

IT Forum Esbjerg har fået topkarakter i håndteringen af Microsoft-licenser

 ·  IT Forum Esbjerg

IT Forum Esbjerg har en licensaftale med Microsoft – det er den, der gør os i stand til at håndtere din virksomheds licenser, så du hele tiden får den mest optimale software-pakke tilpasset dine behov.

For at vi kan varetage denne funktion, har vi en Service Provider License Agreement – eller bare en SPLA – med Microsoft, som giver dem ret til at komme og gennemgå vores håndtering af licenserne.

Gennemgangen foretages rutinemæssigt og i gennemsnit hver tredje år, hvorfor langt de fleste virksomheder har prøvet at være igennem den.

I maj 2016 kom Microsoft og revisionsfirmaet EY og gennemføre en Software Verifikation hos IT Forum Esbjerg.

Vi vidste på forhånd, at vi ville offentliggøre resultatet, da vi ønsker total gennemsigtighed.

Vores kunder og samarbejdspartnere må gerne vide, at vi tager lige så meget ansvar for driften af vores egen virksomhed, som vi gør for vores kunders hosting-løsning. Derfor vidste vi også på forhånd at sandsynligheden for at få topkarakterer var til stede, men det er alligevel rart at se det sort på hvidt.

Og resultatet er …

Resultatet af vores licensgennemgang viser, at under 0,5 % af vores licensrapportering været korrigeret inden for de seneste 12 måneder. Det betyder, at vi er en af de artige drenge i hosting-branchen, som sidder allerforrest i klassen med hånden oppe og et rødt æble på bordet.

Det er blandt andet det, vi mener med vores slogan: ”Vi tager ansvar” – du kan føle dig i trygge hænder hos IT Forum Esbjerg.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde