Kan du genskabe dine data?

Kan du genskabe dine data?

 ·  Sikkerhed

At have en backup er på mange måder ligesom at have en brandalarm. Det er vigtigt, hvis uheldet en dag er ude. Men hvis du gerne vil vide dig sikker, skal du også have en gennemtestet beredskabsplan.

Når du tager en backup, gør du det for at sikre dig, at hvis et eller andet en dag går helt galt, så mister du ikke dine data.

Men virker det?

I takt med at virksomheders IT-systemer er blevet mere komplekse, stiger sandsynligheden for, at der er visse af dine kritiske data som af den ene eller anden grund ikke bliver duplikeret over til backup serveren, men det kan også være, at backuppen ikke har de egenskaber, du forventer.

Afhængigt af, hvordan din backup er sat op, kan det også være, at den bare ikke fungerer, som du forventer. Det kan eksempelvis være, at den kun er egnet, hvis hele systemet bryder ned og alt skal genskabes, men det er heldigvis meget sjældent det realistiske scenarium. Mere realistisk er det, at det er enkelte filer, du har brug for at genskabe – men kan dit system det?

Hos IT Forum Esbjerg anbefaler vi, at du får testet din backup i forhold til de forskellige scenarier, hvor du kunne få brug for at genskabe dine data. Det er den mest effektive måde at sikre, at du har dine data tilgængelig, hvis du en dag skulle få brug for dem.

Med en restore teste, som det kaldes, finder du både ud af, om du tager backup af alle de data, du forventer, og om de kan genskabes på en måde, så du også kan bruge dem i praksis.

Book et møde og lad os tale om, hvordan vi kan teste, at din backup lever op til dine forventninger.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde