Nu kan du også arbejde i grafisk krævende programmer ”on the go”

Nu kan du også arbejde i grafisk krævende programmer ”on the go”

 ·  Certificeret Hosting

Det har længe været muligt, at arbejde i Office-pakken og andre ”lette” programmer, uanset, hvor du befinder dig. Arbejder du i grafisk krævende programmer som eksempelvis nogle  økonomisystemer, SolidWorks, AutoCAD og Inventor, har du ikke haft samme frihed – men det får du nu!

Der bliver talt meget om de mobile medarbejdere og en ny generation af medarbejdere, som ikke er vant til at arbejde inden for faste rammer, men de ønsker frihed, fleksibilitet og mobilitet. De ønsker har været svære at opfylde for arkitekter, ingeniører, revisorer og andre, der arbejde med avancerede programmer, som stiller høje krav til især grafikkortet, men også den tilgængelige processorkraft. Derfor har det indtil nu været nødvendigt at arbejde på stationære enheder eller på kontoret, hvor man kunne koble direkte på virksomhedens server.

Men nu har IT Forum Esbjerg en løsning. vGUP, eller virtual Graphic Processing Unit, er et grafikkort med en fascinerende kapacitet. Kortet installeres centralt på jeres server hos IT Forum Esbjerg, hvorefter det bliver muligt for flere medarbejdere at arbejde samtidigt med de tunge grafiske programmer – grafikkortet kommer altså til at lige centralt fremfor på hver enkelt maskine.

Derved bliver det muligt at lave en forbindelse fra en hvilken for helst computer med internet og til de grafiske programmer på jeres server. Det betyder også at alt det arbejde, som dine medarbejdere laver i sommerhuset, hjemme ved spisebordet eller i et mødelokale sammen med en kunde, nu opbevares direkte på serveren, hvor det ud over at være bedre beskyttet mod vira og andre udefrakommende hændelser, også bliver sikret med den daglige back up.

Kræver det rette setup

Teknologien i vGup er imponerende, men den klarer ikke udfordringerne alene. Det er ikke nok, at vGUP er installeret på serveren, det er også nødvendigt at have en forbindelse mellem serveren og internettet, som kan håndtere vGUP.

Derfor kombinerer vi vGUP med Vmware Fusion, som giver en gnidningsløs adgang, hvor arbejdsoplevelsen bliver på højde med de lokale løsninger.

Løsningen er teknisk kompliceret, og det er ikke et setup, vi anbefaler til løsninger, som ikke stiller krav om afvikling af grafiske programmer, hvor der findes langt enklere og billigere løsninger. For dig, der arbejder i AutoCad, SolidWorks, Inventor eller andre krævende programmer er løsningen til gengæld hele investeringen værd.

Hos IT Forum Esbjerg har vi udviklet en løsning, hvor du kan have op til 30 medarbejdere koblet på din server med vGUP og Vmware Fusion.

Kontakt os og høre mere om, hvordan vi kan gøre dine medarbejdere mobile, uden de mister effektivitet eller bliver en sikkerhedsrisiko.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde