Kender du alle fordelene i Office 365?

Kender du alle fordelene i Office 365?

 ·  Certificeret Hosting  ·  Microsoft 365

Hvis du har en Office 365-løsning gennem IT Forum Esbjerg, er du allerede godt på vej til en opdateret version af Office 365 – men har du fundet alle fordelene, eller går du glip af nyttige redskaber i hverdagen?

Lanceringen af Office 2016 gjorde det endnu nemmere at gøre arbejdspladsen mobil – ikke mindst fordi apps’ene til tablets og smartphones blev forbedret betragteligt, hvilket i mange tilfælde er en forudsætning for, at dine medarbejdere kan arbejde i toget, bussen eller bilen.

Forbedrede funktioner
Det er positivt, at man nu kan arbejde mere mobilt, men mange af os arbejder stadig primært på en pc, og her er der også nye funktioner, som er værd at nævne:

  • Forbedrede muligheder for at lave diagrammer i Excel
  • Forbedrede muligheder for at flere deler og arbejder i samme dokument – det lægges på OneDrive og hvorefter du inviterer dine kolleger til at arbejde på dokumentet.
  • Smart Opslag, som bygger på Bing-teknologien og giver mulighed for, at du kan slå et ord op på internettet direkte fra Word, PowerPoint, Excel og Outlook – marker det eller de ord, du gerne vil undersøge og højre klik, så kommer muligheden.
  • ”Fortæl mig det” er en ny og forbedre mulighed for at søge efter hjælp til brugen af programmerne. Funktionen ligger i top-menuen, hvor du taster dine ord og derefter (forhåbentligt) får brugbare hjælpemuligheder via en dropdown menu.

Bliv opdateret af IT Forum Esbjerg   
IT Forum Esbjerg ApS er noget så fint som 1-Tier Microsoft Cloud Solution Provider – det betyder, at vi er blandt de få udbydere i verden, som kan tilbyde vores kunder et Office 365-abonnement og Dynamics CRM i én samlet pakke, hvor du både har programmerne liggende både centralt i vores hosting-miljø og lokalt på dine medarbejderes enheder, så de kan arbejde hvor som helst. Globalt set er der under 200 hosting-virksomheder, som har denne rettighed.

For dig betyder det, at vi kan samle og skræddersy hostingløsninger med integrerede Microsoft-produkter, så det passer perfekt til dine behov.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde