Kender du de nye kalenderfunktioner i Outlook-appen?

Kender du de nye kalenderfunktioner i Outlook-appen?

 ·  Microsoft 365

Arbejder du ligeså meget på farten, som du gør på kontoret, så har vi en glædelig nyhed til dig – en ny opdatering af Outlook kalender-app gør det nemmere at få overblik og administrere aftaler direkte fra smartphone eller tablet – både i dine egne og dine kollegers kalendere. 

For mange er kalenderfunktionen i Outlook det primære værktøj til at administrere tid og aftaler. Derfor har det været frustrerende, at den mobile app til kalenderfunktionen ikke tilbød mange af de populære features, som er tilgængelige i desktop-udgaven.

Men nu er en ny opdatering ved at blive rullet ud, som gør det nemmere at dele og håndtere flere kalendere ad gangen.

Med opdateringen får du eksempelvis mulighed for at dele din kalender direkte fra app’en, samt at se og synkronisere med dine kollegers delte kalendere. Hvis du håndterer andres kalendere fra din egen konto, bliver det også muligt at redigere direkte fra din smartphone.

Ændringerne er ved at blive rullet ud, men med et simpelt hack kan du tage forskud på glæderne: Gå ind i app’en og genaccepter de gamle delings-invitationer, du har fået fra dine kolleger, så kan du se deres delte kalendere med det samme. Hvis du ikke kan finde invitationerne, kan du bede om en ny, så er resultatet det samme.

Du kan læse mere om de nye funktioner her. 

Har du endnu ikke Office 365, så kan det være, at det er nu, at du skal have implementeret den løsning? Book et møde med os, så hjælper vi dig med at sammensætte den rigtige Office 365-løsning.

 

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde