Det mest sandsynlige er, at du ikke har en backup

Det mest sandsynlige er, at du ikke har en backup

 ·  Sikkerhed

En af de mest brugte IT-løsninger er Office 365. Det har mange fordele – blandt andet har du altid opdaterede programmer og mulighed for at dele dine dokumenter med andre i skyen.

Men det bliver også nemt en sovepude, hvor øvrige trusler ignoreres – eksempelvis opdager de fleste først, at et spejl i skyen ikke er en backup, når de mangler data.

Selv om udgifterne er absolut minimale, har mange virksomheder stadig dårlig IT-sikkerhed og utilstrækkelig backup på deres Office 365-løsning.

 

Menneskelige fejl sletter data

Mange data mistes ikke på grund af eksterne trusler og angreb, men på grund af menneskelige fejl og misforståelser. I de tilfælde er det godt at have en backup i skyen. Men hvis du er, som folk er flest, så har du IKKE en backup, og dine data går derfor tabt uden nogen mulighed for at genoprette dem, når de først er slettet i historikken. Vi har ofte kontakt med kunder, hvor en medarbejder ved en fejl eller på grund af uvidenhed har slettet filer, som ikke skulle slettes – og de kan desværre være umulige at genoprette.

Undersøgelser viser, at 76 % af kritiske datatab skyldes, at en medarbejder manuelt har slettet vigtige filer ved en fejl.

Med en sky-til-sky backup kan du sikre alle data, så længe som du ønsker – vi kan sætte løsningen op, så den passer til dine behov. Alt lige fra filer til e-mails og kalenderaftaler bliver sikkerhedskopieret, og kan genskabes på ganske få minutter.

Med en backup i skyen har du konstant er en nødbremse, hvis en medarbejder kommer til at slette en vigtig fil. Selv hvis fejlen først opdages lang tid efter, at filen er slettet, og det er for sent med de traditionelle muligheder.
Hos IT Forum Esbjerg har vi derfor sammensat en backupløsning, så du nemt, overskueligt og sikkert får backup af dine data i skyen.

 

Beskyt også data mod trusler udefra

En anden væsentlig kilde til tab af data er hackerangreb og ransomware – og det er desværre en trussel, som udvikler sig eksplosivt i disse år.

Med en løbende installering af de almindelige sikkerhedsopdateringer til Office 365 er du nået langt i forhold til mindre trusler og angreb, men IT-kriminelle er konstant på jagt efter huller, og hvis dine data er forretningskritiske, anbefaler vi altid professionelle IT-sikkerhedssystemer, som sikrer din virksomhed optimalt mod elektroniske indbrud.

Hos IT Forum Esbjerg tilbyder vi et af de stærkeste sikkerhedssystemer på markedet, som en del af vores generelle backup- og sikkerhedspakke. Teknologien benytter sig blandt andet af machine learning, som gør den i stand til at opdage de såkaldte zero-day angreb – det vil sige nye angreb, hvor sikkerhedshullerne ikke er kendte. Systemet behøver altså ikke kende truslen på forhånd, men kan genkende mistænkelig opførsel, og stoppe truslen, før den kommer ind i jeres system.

Det er altså ikke et spamfilter, som vurderer om den mail du modtager er irrelevant, men et sikkerhedssystem, som skanner alle e-mails for skadelige filer, før de kommer ind i jeres system, så vedhæftede filer trygt kan åbnes af dine medarbejdere, når det modtages – og uden du skal bekymre dig om, at dine medarbejdere kommer til at aktivere mistænkeligt eller direkte skadeligt indhold.

Med IT Forum Esbjergs sikkerhedspakke, som indeholder en effektiv sikkerhedsskanning og backup af e-mails, bliver du altså sikret både mod trusler udefra og fejl indefra for kun 75 kr./md. ekskl. moms.

Book en af vores medarbejdere til et møde, hvor vi gennemgår den bedste måde at sikre din virksomheds data.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde