Microsoft Defender for Office 365

Microsoft Defender for Office 365

 ·  Microsoft 365  ·  Sikkerhed

Defender for Office 365 er dybdegående beskyttelse i flere lag, når det omhandler mails. Det har til formål at frasortere trussel- og spammails. Når du modtager en mail, så vil Defender først undersøge hvilken kilde, dvs. domæne og ip-adresse, mailen er sendt fra. Allerede på dette niveau blokeres ca. 25% af de ondsindede henvendelser. Herefter kontrolleres afsenders autenticitet for at forhindre spoofing (forfalskningsangreb) via forfalskede domæner, brands eller individer, og endelig scannes mailens indhold for skadelige links og vedhæftede filer.

Hvis du har Microsoft 356 Business Premium licens så er Microsoft Defender for Office 365 inkluderet – det indeholder:

  • Dybdegående scanning af vedhæftede filer i et sikkert virtuelt miljø
  • URL-scanning
  • Blokering af farlige filer eksisterende i SharePoint, OneDrive, og Teams
  • Anti-phishing beskyttelse
  • Realtidsscanning

Særligt for Defender for Office 365 er Safe Attachement og Safe Links-teknologierne, hvor links og vedhæftede filer undersøges i realtid. Microsoft frasorterer hver eneste måned ca. 1 milliard trusler. De afviste trusler bliver herefter lagret, som en form for feedback, så Microsoft hele tiden kan holde sig ajour med nyeste angrebs-teknikker.

I dag står organisationer over for et trusselslandskab i udvikling og en eksponentielt stigende angrebsoverflade. E-mail repræsenterer den primære angrebsmetode for cyberkriminelle, og derfor er det vigtigt, at man har effektive og omkostningseffektive midler til at minimere risikoen for disse trusler og den indvirkning det har på organisatorisk produktivitet og innovation.

Det smarte ved Defender er at den er usynlig for dig, mens den scanner alt mailtrafik, så du hele tiden er sikret på bedste vis. Den beskytter altså hele virksomheden mod avancerede trusler som eksempelvis kompromittering af virksomhedsmail, phishing af legitimationsoplysninger og farlige filer.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde