Når kun det bedste er godt nok

Når kun det bedste er godt nok

 ·  Sikkerhed

Vi har for nyligt opdateret næsten alle vores kunders antivirus til SentinelOne. Det gjorde vi efter lang tids intern test, men også efter at have set de mange flotte resultater i internationale test, og nu har de gjort det igen!

MITRE ATT&CK Evaluation måler hvert år hvor effektive de forskellige udbydere af endpoint protection (som det nu hedder) er, set i forhold til at detektere og beskytte mod forskellige trusler. SentinelOne har altid ligget i toppen af feltet, men i år tog de førerpladsen foran store udbydere som Microsoft, Palo Alto og Crowdstrike.

MITRE er blevet de facto standarden for at evaluere produkter og har de sidste 3 år udført uafhængige test af deres evne til detektere, men også reagere på ægte trusler.

I år emulerede de bla. Sandworms tilgang til hackerangreb. Sandworm er en frygtet Russisk hackergruppe som blev kendt for at angribe Ukrainsk infrastruktur og bla. lægge Mærsk ned i 2017. En meget relevant trussel set med nutidens briller. SentinelOne brillerede i testen og blev det produkt med den højeste score.

Vores prioritet #1 er vores kunders sikkerhed, og er glade for at kunne tilbyde et produkt som i den grad understøtter vores mål.

Vil du vide mere om SentinelOne så tag endelig fat i os

 

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde