Nemt (og gratis!) program til backup

Nemt (og gratis!) program til backup

 ·  Sikkerhed

Her hos IT Forum Esbjerg hjælper vi mange af vores kunder med at få lavet en effektiv backup af serveren, som ikke alene betyder, at vi har alle data, hvis der skulle blive brug for det. Vi har også et spejl af hele servermiljøet, så alting hurtigt kan startes op igen. Men hvad med det, du ikke har gemt på serveren?

Hvis du er IT-ansvarlig, så ved du sikkert alt om, at en ting er at have en backup tilgængelige i tilfælde af nedbrud – noget andet er, hvor lang tid det tager at være kørende fuldt funktionsdygtigt igen.

Bryder en af dine medarbejderes arbejdsstationer ned, er det ikke bare et spørgsmål om, at du skal have skaffet en ny pc i en fart – du skal også have installeret styresystemer, programmer, brugerprofiler og din medarbejders egne præferencer skal sættes op igen.

Det tager tid, og det er besværligt.

Men med Veeam Endpoint Backup Free kan du tage et spejl af pc’en eller den fysiske server, som du kan indlæse, således at den nye pc eller server dels får alle de samme indstillinger som den gamle, og dels at din medarbejdere hurtigt kan arbejde videre i et genkendeligt miljø.

Backup’en kan placeres lokalt hos jer eller i vores datacenter.

Du kan få en af vores konsulenter ud i din virksomhed og tage backup af alle virksomhedens computere, men du kan også sagtens selv gøre det, hvis du har tiden til det.

Vil du høre mere om mulighederne? Book et møde med os.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde