Ny funktion i Microsoft Teams!

Ny funktion i Microsoft Teams!

 ·  Microsoft  ·  Teams  ·  Tips og tricks

Uanset om der foregår flere møder på samme tid, i samme rum, om der er børn, der leger højlydt i nærheden, eller om der er byggestøj uden for dit hjemmekontor, så kan uønsket baggrundsstøj være virkelig distraherende, når man sidder i et virtuelt møde. Nu har du som Microsoft Teams bruger mulighed for at anvende ”Noise suppression” under videoopkald. Funktionen fungerer ved at analysere en persons lydfeed til at bortfiltrere støj og kun bevare talen.

Med den øget mængde af hjemmearbejde grundet COVID-19, er lyde såsom støvsugning, dit barns hjemmeskole eller køkkenlyde blevet en del af arbejdsmiljøet derhjemme, men de kan nu effektivt fjernes af den nye funktion, når du skal have virtuelle møder.

I videoen herunder kan du høre, hvor stort en forskel funktionen kan gøre for dig:

https://www.microsoft.com/en-us/videoplayer/embed/RE4

Microsoft har udarbejdet funktionen ved hjælp af et datasæt som indeholder optagelser af ca. 760 timers tale og 180 timers støj. Der blev også inkluderede 150 støjtyper for at sikre, at funktionen ville dække en række forskellige scenarier som f.eks. høje lyde, tastaturskrivning, toiletskylning og endda snorken. Et andet vigtigt aspekt var at følelser skulle indgå i den rene tale, så udtryk som latter eller gråd ikke ville blive undertrykket. Ud fra en grundig analyse af det indsamlet data, er funktionen blevet udviklet, og fungerer i realtid uden forsinkelse. Funktionen er indtil videre til brug på PC, men der arbejdes dog på at få funktionen over på Mac og mobile platforme.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde