Outsourcing er en værdiskabende løsning

Outsourcing er en værdiskabende løsning

 ·  Certificeret Hosting  ·  IT Forum Esbjerg

Det er en fejltagelse at tro, at outsourcing udelukkende er en ekstern og cloudbaseret opbevaring af din virksomheds IT. Det er nemlig også en tidsbesparende og økonomisk løsning, der gør din hverdag betydeligt nemmere.

 

Du sparer tid

Synes du, at det er en uoverskuelig proces at tage skridtet mod Hosting, men det praktiske tager IT-virksomheder sig af. Og når løsningen er implementeret, bruger du meget mindre tid på administration af IT – fx server- og PC-administration. Du får altså frigjort dine ressourcer, så du kan fokusere på dine kernekompetencer.

 

Slip for at bekymre dig om servere 

Fysiske servere skal kontinuerligt fornyes – og det er dyrt! Det er faktisk billigere at outsource din virksomheds servere frem for at investere i nye. Du kan have svært ved at vurdere, hvornår servere egentlig bør udskiftes for ikke at have for mange driftsomkostninger. Ved at outsource din IT slipper du for at holde trit med den teknologiske udvikling inden for serverløsninger. Ansvaret for alt, der vedrører servere, er nemlig ikke dit længere. De servere, som dine data opbevares i, er altid opdaterede og overvågede, har fuld backup og redundans – i hvert fald så længe, vi tager ansvaret for din virksomheds IT.

Et serverrum kræver tilmed særlige fysiske rammer. Det skal fx være aflåst, have aircondition og nødstrøm. Ofte lever virksomheder ikke op til disse krav – og det kan have konsekvens for levetiden på serverne. Har du tænkt på, hvad der sker, hvis der er nogen, der taber en kop kaffe eller løber med serverne?

 

Økonomisk overblik

Du får desuden et overblik over de faktiske omkostninger ved din virksomheds IT-drift, som typisk overrasker mange positivt. Budgettet bliver nemlig ikke væltet af pludselige nedbrud eller lignende, da sårbarheden reduceres betydeligt.

Du kan samtidigt få din revisor til at smile bredt. Når du outsourcer, får du nemlig udleveret revisorerklæringen ISAE – en international standard – der bruges til revision og erklæringsopgaver.

Erklæringen er udarbejdet af en uafhængig revisor og indikerer opfyldelse af særlige krav om:

  • Sikkerhed
  • Netværk
  • Overvågning
  • Backup
  • Kravene til serverrummets fysiske rammer

 

Du skal ikke længere selv være eksperten

Du sikrer, at din virksomheds IT er i kyndige hænder, og at der ikke kommer uventede og frustrerende overraskelser, som koster mange penge og energi. Som bonus kan du fokusere på noget mere spændende end gamle, udbrændte servere.   

 

Udvid endelig din viden med hostingdetaljer og hostingcertifikat

Vil du vide om vores hostingløsning, kan du kontakte direktør Dennis Hansen på dh@itfe.dk eller 69 14 88 11

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde