RMM-agent

RMM-agent

 ·  Uncategorized

Føler du også, at det er svært at holde styr på de mange opdateringsnotifikationer og derefter handle på dem?

Lad os gøre det meget simpelt! Vi kan installere en RMM-agent på din computer, som du aldrig mærker. Den opdaterer dine programmer, og beskytter din PC på bedste vis, så du kan koncentrere dig, om det du er bedst til.

En RMM-Agent er et lille stykke software, der er installeret på din enhed. Det søger løbende efter opdateringer, og installerer dem intelligent, efter behov. En ting er, hvis din computers styresystem har tilgængelige opdateringer, noget andet er, alle de 3. parts programmer, du tilføjer. Det kan være svært at holde styr på. Måske har du programmer som Adobe CC, Google Chrome, VLC, Notepad++ osv. Der findes utallige 3. parts programmer og ens for dem alle gælder; de bør løbende opdateres!

Hvorfor er det vigtigt at opdatere rettidigt?

Udbyderen af et 3. parts program sørger konstant for at lukke de mange sikkerhedshuller, som kan opstå. Når der er lavet betydningsfulde ændringer, vil der blive offentliggjort en opdatering. Dermed er det vigtigt at få opdateret, så du har den nyeste og mest sikre version af det pågældende program.

 

Programmer som ikke allerede er på din computer.

 

 

Ransomware beskyttelse oven i hatten!

Når du har en RMM-agent, er du yderligere beskyttet imod Ransomware.

Ransomware er en type malware, der typisk forhindrer brugerne i at få adgang til deres system eller personlige filer. For at få adgang til de låste systemer eller filer, afkræves der typisk en løsesum, som betaling. Ransomware ender oftest i systemet via ondsindede spam-mails, som er uopfordrede e-mails, der bruges til at levere malwaren. Mailen kan indeholde vedhæftede filer, som PDF eller Word-filer, der i virkeligheden indeholder en ondsindet kode eller links til ondsindede websteder. RMM-agenten scanner også automatisk for Ransomware, og den giver en notifikation ved en opsporet trussel. Den kan samtidigt forhindre Ransomware i at sprede sig, til andre enheder, ved automatisk at isolere den ramte enhed. Ransomware-detection giver dig altså et effektivt ekstra lag beskyttelse, og reducerer virkningen af en uheldig Ransomware-hændelse. 

En PC-sikkerhedspakke der giver mening

Du kan få en RMM-agent, som en del af vore PC-sikkerhedspakke. Pakken indeholder:

  • Intelligent antivirus
  • RMM-agent – opdateringsautomation, som opdaterer udvalgte 3. parts programmer
  • Ransomware beskyttelse

Hvis du overvejer at skabe et solidt fundament for din IT-sikkerhed, så anbefaler vi klart de her tre sikkerhedsforbedringer, som PC-sikkerhedspakken indeholder. Det er meget vigtige parametre at starte med, når du ønsker at bygge videre på din IT-sikkerhed.

 

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde