SentinelOne er sikkerhedstruslernes fjende nr. 1

SentinelOne er sikkerhedstruslernes fjende nr. 1

 ·  Sikkerhed

Din data er (mere end) guld værd

Dine data er guld værd for cyberkriminelle, der bruger alle tricks og malwareprogrammer for at få adgang til din data. En cybertrussel skelner ikke mellem virksomhedsstørrelser – kan truslen få adgang til netværket og dine fortrolige data, så gør den det. Men hvad gør du selv for at holde cybertruslerne i kort snor?

 

Hvorfor benytte SentinelOne?

SentinelOne er den eneste leverandør på markedet, der tilbyder fuldkommen beskyttelse mod malware, exploits og insiderangreb – både før, under og efter et eventuelt cyberangreb. I modsætning til en traditionel antivirus-løsning, tilbyder SentinelOne en komplet enhedsbeskyttelse, der beskytter alle endpoints – eksempelvis computere, servere, ovs.

SentinelOne er markedsleder og bliver anbefalet af branchens førende sikkerhedsorganer og virksomheder som f.eks. PCI, MITRE ATT&CK, Gartner og NSS Labs. Sikkerhedssystemet har vundet flere priser og scorer ligeledes toppoint i diverse tests fra førende analysevirksomheder. Eksempelvis er SentinelOne er den første producent nogensinde til at score toppoint i MITRE Engenuity ATT&CKs evaluering, som er en omfattende test af enhedsbeskyttelse.

 

På forkant med truslerne

Sikkerhedssystemet stopper avancerede hackerangreb, uanset om disse er menneskeskabt eller maskinelt drevne. Udover at holde trusler ude, er sikkerhedsløsningen effektiv til at opspore trusler. Har en spyware eller ransomware allerede fundet sin vej til netværket, benytter SentinelOne kunstig intelligens til at identificere hackerangreb, ondsindet software og potentielle truslers adfærd, før de kan nå at beskadigelse dit netværk og indsamle dine fortrolige data.

SentinelOne handler automatisk på egen hånd og i realtid. Hermed er sikkerhedssystemet ikke afhængig af daglige scanninger og opdateringer, men derimod altid på forkant med uønsket indtrængen.

 

Lynhurtig responstid

Responstiden er altgørende, såfremt man bliver udsat for et hacketangreb, og det er hér, at SentinelOne brillerer. Med en rekordhurtig responstid er SentinelOne lynhurtig til at nedlægge og afvige truslen fra uvedkommende.

Installeringen sker direkte på en pc, laptop eller en anden server, hvorfra SentinelOne giver dig sikkerhedsløsninger, der bl.a. beskytter din data mod kendte og ukendte trusler. Når først SentinelOne-agenten er installeret, kører SentinelOne automatisk i baggrund og agerer ud fra de oplysninger, der er defineret. 

Hos IT Forum Esbjerg anbefaler vi SentinelOne, der giver dig fuld beskyttelse mod både malware, insiderangreb og exploits. Har du behov for råd og vejledning omkring sikkerhedsløsninger, så hjælper vores IT-eksperter gerne. 

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde