Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/itfe.dk/public_html/wp-content/themes/itfe/single.php on line 3

Tiden er ved at rinde ud for windows 7

Tiden er ved at rinde ud for windows 7

 ·  Microsoft 365

Er du klar til hackerangreb når tiden for Windows 7 rinder ud?

Præcis den 14. januar 2020 er det slut med opdateringer af Windows 7. Systemet stopper ikke og du vil forsat kunne bruge det. Det lyder jo alt sammen meget godt, og du tænker nok at så er der intet at bekymre sig om.

Men bare fordi du kan forsætte med at bruge Windows 7, betyder det bestemt ikke at du skal eller at det er en god idé…

Microsoft stopper alle opdateringer og skulle der opstå problemer, så er der ingen hjælp at hente. Dette er dog ikke den eneste udfordring! Du mister også alle sikkerhedsopdateringerne, hvilket efterlader dig enormt sårbar overfor vira og andre problemer, som kan opstå ved manglende sikkerhed. Der er ingen tvivl om at hackerne, allerede nu, er i gang med at finde de åbninger der kommer ved manglende opdatering af Windows 7, så de er helt sikkert forberedt til januar.

Men hvad gør du så nu?

Er du forberedt til januar? Du kan vælge at få din computer opgraderet til Windows 10. Dette foregår relativ nemt, brugerfladen i Windows 10 minder utrolig meget om den der er i Windows 7, så det er nemt at gå til og kræver ikke en lang tilvænningsperiode.

Vi anbefaler dog vores kunder at de skifter til Microsoft 365 hvor licensen til Windows 10 også er inkluderet samt Office 365. Her får du rigtig mange funktioner og muligheder, som din virksomhed helt sikkert vil kunne gøre brug af. Du kan få et mere dybdegående indblik i hvad Microsoft 365 her:

https://www.itfe.dk/flyt-din-virksomhed-digitalt-med-m365/

Kort beskrevet er Microsoft 365 en cloud baseret alt-i-én løsning. Det er fleksibelt da du kan tilgå det fra alle dine enheder. Funktionerne der er inkluderet i Microsoft 365 kan hjælpe med at optimere kommunikationen internt i din virksomhed, samt øge effektiviteten blandt alle medarbejdere. Udover alle funktionerne får du også optimal IT-sikkerhed og løst problemet med den snart forældede Windows 7 – rent win-win.

Vil du komme hackerne i forkøbet?

Så kan du allerede nu forberede dig med en opgradering til Windows 10. Vi har hjulpet rigtig mange med at migrere fra Windows 7 til Windows 10 og Office 365 helt problemfrit.

Kunne du tænke dig at vide mere? Vi deler meget gerne ud af vores viden og hjælper dig og din virksomhed med at komme videre, så I er rustet bedst muligt ud i fremtiden.

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde