Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/itfe.dk/public_html/wp-content/themes/itfe/single.php on line 3

Upfront-it er blevet stærkere

Upfront-it er blevet stærkere

 ·  IT Forum Esbjerg

Pr. 1. januar 2017 er Upfront-it ApS indtrådt som en del af IT Forum Esbjerg ApS.

Indtrædelsen i IT Forum Esbjerg sker som en naturlig konsekvens af en fælles strategi om at være blandt de førende leverandører af IT-infrastruktur samt drift- og hostingydelser til det professionelle danske marked.

Målet er at fastholde og tiltrække nye kunder, og som en del af IT Forum Esbjerg kan vi tilbyde et større bagland og flere services, herunder certificeret hosting.

Om IT Forum Esbjerg
IT Forum Esbjerg har specialiseret sig i drift og support af servere, netværksudstyr og eksterne services, og virksomheden har, i tråd med de services Upfront-it leverer, et stort fokus på at skabe de bedst mulige løsninger til mindre og mellemstore virksomheder.

IT Forum Esbjerg beskæftiger 17 medarbejdere, som fra vores kontor i Guldager har ansvar for driften og vedligeholdelsen af kundernes IT-systemer, og fra virksomhedens eget driftscenter hostes en del af kundernes it-løsninger.

Medarbejderne følger med
Niels Hoffmann og John Farving fortsætter i IT Forum Esbjerg. Det betyder, at du stadig har kontakt med din kendte konsulent.

Vi håber, at du vil tage positivt imod os i det nye styrkede setup, og vi ser frem til den fortsatte gode dialog.
Har du spørgsmål til vores nye partnerskab, tager IT Forum Esbjerg og vi meget gerne en snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. 

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde