fbpx

Velkommen til 2 nye medarbejdere

Velkommen til 2 nye medarbejdere

 ·  IT Forum Esbjerg  ·  Medarbejder

Trods Corona så har vi travlt. Vi har derfor valgt at styrke vores konsulentteam, samt vores marketingsteam. På baggrund af dette har vi fået 2 nye ansatte.

Ronni er IT Forums nye systemkonsulent, som blev ansat d.1. dec. 2020. 


Han kommer til at varetage arbejdsopgaver som:

• Konfiguration og administration af Microsofts klientprodukter
• Generel fejlfinding på server, klienter, printer og netværk
• Datacenteradministration via VMware og virtuelle teknologier
• Diverse mail og databasesystemer
• Antivirus og firewalls

“Jeg hedder Ronni og jeg kommer fra Sønderjylland. Jeg har arbejdet med IT siden folkeskolen. Jeg er uddannet Datamatiker og har arbejdet med opsætning af Navision / Business Central, samt udvikling der i, siden 2015. Jeg har lavet forskellige integrationer til Navision / Business Central, ligeledes har jeg erfaring med serveropsætning og administration.” 

 

Elisa er IT Forums nye marketingsmedarbejder, som blev ansat d. 4. januar 2021.

Hun kommer til at varetage arbejdsopgaver som:

• Brand awareness og visuelle identitet
• Marketingkampagner
• SoMe strategi
• Medarbejder branding
• Hjemmesidecontent
• Grafisk arbejde
• Tekstarbejde
• Nyhedsbreve og artikler
• Udarbejdelse af marketingaktiviteter

 

”Jeg kommer direkte fra et jordemoderstudie, hvor jeg sideløbende har arbejdet med SoMe-administration, hvervning og marketing ved Hjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland, hvor jeg sidder som rekruttering- uddannelsesstøtte- og informationsofficer. Det er af den vej jeg har fundet ud af at marketing er lige mig. Så da jeg var så heldig at få jobbet her ved IT Forum, hvor der er et stort læringspotentiale, blev jeg simpelthen så glad.”

 

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde

IT Forum Esbjerg bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.