Vidste du, at Google straffer for manglende hjemmeside-sikkerhed?

Vidste du, at Google straffer for manglende hjemmeside-sikkerhed?

 ·  IT Forum Esbjerg  ·  Microsoft  ·  Microsoft 365  ·  Sikkerhed

Du ved formentlig, hvor vigtigt det er, at din computer har antivirus og firewall, men ved du også, at dit website skal beskyttes?

Ubeskyttede websites kan bruges af hackere til at inficere besøgendes computer, stjæle følsomme oplysninger, sende spam og lignende. Sikkerheden på dit website skal derfor tages ligeså seriøst som på din computer.

 

Få et sikkert miljø

Du kan sørge for, at din virksomhed har en sikker hjemmeside med et SSL certifikat. Kunder kan lynhurtigt spotte, hvorvidt sitet har et SSL certifikat, for siden migrerer fra http til https. Det betyder, at den bliver sikkerhedskrypteret og personlige data således bliver krypterede mellem afsender og modtager.

 

Google advarer dine kunder

Det er ikke smart at lukke øjnene for IT-sikkerheden på dit website. Dine kunder bliver nemlig advaret om, at det er et farligt sted at befinde sig. Hvad ville du selv gøre, hvis du blev mødt af denne advarsel? Du ville formentlig få benene på nakken og skynde dig væk fra sitet. Og det er præcis, hvad dine kunder også gør.

 

Google rangerer usikre websites lavest

Ikke nok med at Google advarer besøgende om, at hjemmesiden er usikker, kan du desuden vinke farvel til en førsteplads i Google søgninger. En af kriterierne er, at man skal have en sikker hjemmeside, før Google anerkender den. Søgemaskinen beskytter herved brugere fra at få stjålet sine oplysninger, få spam og deslige.

 

Vil du vide mere om IT-sikkerhed, kan du kontakte direktør Dennis Hansen på telefon 69 14 88 11 eller mail dh@itfe.dk

Tilbage
 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde