fbpx

”Det behøver ikke være en Rolls Royce hver gang”

Christoffer Møller Kristensen
CEO, Alpha Aqua

Vækstvirksomheden Alpha Aqua bygger og sælger bæredygtige akvakultursystemer til det europæiske marked. Virksomheden vækster både herhjemme og i udlandet, og for hovedkontoret i Esbjerg er det vigtigt at vide, at den it-mæssige introduktion af nye kolleger kører gnidningsløst.

 

”Vores medarbejdere har brug for en laptop, en skærm og en dokkingstation, uanset om de sidder i Esbjerg, Kaunas, København eller Madrid. De skal gennem den samme proces, og det skal bare køre – og det ved, vi, det gør,” siger Christoffer Møller Kristensen, CEO i Alpha Aqua.

Han er både CEO og IT-ansvarlig i virksomheden, og han understreger, at han trives bedst med det første. Derfor er det vigtigt, at IT-delen er enkel og effektiv:

”Vi har samarbejdet med IT Forum Esbjerg siden 2019. Vi bruger Microsoft 365 og arbejder i Outlook, Word, Excel – rimelig gængse programmer, som er lige til at gå til, og det sparer mig en masse spørgsmål, at vi sammen med IT Forum Esbjerg har defineret en standard for opsætning af de enkelte positioner med ganske få tilpasninger,” siger Christoffer Møller Kristensen:

”Det er blevet nemmere og hurtigere at onboarde nye medarbejdere; de behøver end ikke at være fysisk til stede.”

 

Som en del af pakken står IT Forum Esbjerg for komplette arbejdsstationer til medarbejderne – fra bærbare og skærme til mus, tastatur og head-set.

”Det er meget enkelt og giver samtidig en vigtig synlighed i omkostningsstrukturen. Det har bestemt været en gevinst ved at samarbejde med IT Forum Esbjerg. Vi har standardiserede løsninger og fuld gennemsigtighed, og jeg får ingen overraskelser på it-systemet. Før skulle der hele tiden nye opdateringer til, nu har vi transparens i forhold til, hvad vi har brug for, og hvad det koster,” siger Christoffer Møller Kristensen.

”Mange it-selskaber siger, de vil være din partner, men er det ikke. IT Forum Esbjerg er.”

Christoffer Møller Kristensen, CEO, Alpha Aqua

 

Han værdsætter, at løsningerne matcher de behov, der er.

”Man kan jo købe sig fattig på IT, hvis man ikke ved nok om det. Særligt it-sikkerhed. IT Forum Esbjerg er gode til at finde en balance og matche løsninger med det, vi har brug for. Det behøver ikke være en Rolls Royce, vi skal købe hver gang – den tilgang forstår de. Mange it-selskaber siger, de vil være din partner, men er det ikke. IT Forum Esbjerg er,” siger Christoffer Møller Kristensen.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde