Tryghed i hverdagen – i en verden drevet af teknologi.

– ­Vi har fundet en samarbejdspartner, som hjælper med at finde balancen mellem alt det nye og de velafprøvede, driftssikre teknologier – og det styrker i sidste instans vores forretning.

 

 

IT-chef Poul Erik Dyreborg fra Designa A/S, fortæller her om fordelene ved deres mangeårige samarbejde med IT Forum Esbjerg:

“Det taler for sig selv, at vi har haft IT Forum som it-leverandør gennem 15 år. Vi har fundet en samarbejdspartner, som hjælper med at finde balancen mellem alt det nye og de velafprøvede, driftssikre teknologier – og det styrker i sidste instans vores forretning”.

En pålidelig IT-partner

En stor virksomhed som Designa A/S der både håndterer alt fra design og produktion til salg og markedsføring, er dybt afhængige af et stabilt og sikkert IT-system. Derfor har de valgt at lægge ansvaret i hænderne på et ekspertteam fra IT Forum, som aldrig er længere end et telefonopkald væk. Det giver både ledelsen såvel som de ansatte hos Designa A/S en stor tryghed i hverdagen – i en verden drevet af teknologi.

Designa A/S er Danmarks største privatejede køkkenfabrik, der siden 1992 har produceret køkkener, baderumsmøbler og garderobeløsninger i høj kvalitet. Virksomheden er 7 gange blevet kåret som årets Gazelle virksomhed og beskæftiger i dag mere end 170 ansatte. Hos Designa A/S er kvalitet, design og funktionalitet i højsædet.

Både designprocessen, produktionen og distributionen foregår fra hovedkontoret i Kjellerup.

 

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde