fbpx

Tryghed i hverdagen – i en verden drevet af teknologi.

– ­Vi har fundet en samarbejdspartner, som hjælper med at finde balancen mellem alt det nye og de velafprøvede, driftssikre teknologier – og det styrker i sidste instans vores forretning.

 

 

IT-chef Poul Erik Dyreborg fra Designa A/S, fortæller her om fordelene ved deres mangeårige samarbejde med IT Forum Esbjerg:

“Det taler for sig selv, at vi har haft IT Forum som it-leverandør gennem 15 år. Vi har fundet en samarbejdspartner, som hjælper med at finde balancen mellem alt det nye og de velafprøvede, driftssikre teknologier – og det styrker i sidste instans vores forretning”.

En pålidelig IT-partner

En stor virksomhed som Designa A/S der både håndterer alt fra design og produktion til salg og markedsføring, er dybt afhængige af et stabilt og sikkert IT-system. Derfor har de valgt at lægge ansvaret i hænderne på et ekspertteam fra IT Forum, som aldrig er længere end et telefonopkald væk. Det giver både ledelsen såvel som de ansatte hos Designa A/S en stor tryghed i hverdagen – i en verden drevet af teknologi.

Designa A/S er Danmarks største privatejede køkkenfabrik, der siden 1992 har produceret køkkener, baderumsmøbler og garderobeløsninger i høj kvalitet. Virksomheden er 7 gange blevet kåret som årets Gazelle virksomhed og beskæftiger i dag mere end 170 ansatte. Hos Designa A/S er kvalitet, design og funktionalitet i højsædet.

Både designprocessen, produktionen og distributionen foregår fra hovedkontoret i Kjellerup.

 

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde

IT Forum Esbjerg bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.