”Jeg ved, at det virker hele tiden. Det er der en tryghed i”

Morten Husted Christensen
CFO, E. Bank Lauridsen Holding A/S

Det familieejede investerings- og ejendomsselskab E. Bank Lauridsen Holding driver en stor forretning fra basen i Esbjerg. Porteføljen tæller mere end 200 bolig- og erhvervslejemål samt flere hoteller og investeringsprojekter i hele landet, og der er relativt få ansatte til at drive virksomheden. 

Derfor er kompetent sparring fra underleverandører af stor betydning – ikke mindst på it-området. 

 

”Vi er 11 mennesker på kontoret og ville aldrig kunne forsvare at have en fuldtids it-medarbejder i det set-up,” siger Morten Husted Christensen, CFO og IT-ansvarlig i E. Bank Lauridsen Holding A/S:

 

”Det ville også være svært for én mand at være så opdateret, som der er behov for. Vi har i stedet valgt en ekstern leverandør, som vi stoler på, og det har været en god beslutning,” siger han.

Bank Lauridsen Holding og IT Forum Esbjerg har samarbejdet siden 2020, hvor Morten Husted Christensen var i markedet efter et set-up til deres nye kontor. 

”Vores servere blev forældet hver femte år, og vi søgte en alternativ løsning. I dialogen med IT Forum Esbjerg nåede vi frem til en løsning, som både er enklere og langt mere tilgængeligt for os, end vi var vant til. Nu er vi fri for en fysisk server og kan tilgå de samme dokumenter, som hvis vi sad på kontoret, når vi er ude på projekterne. Det er en stor gevinst,” siger Morten Husted Christensen.

”IT Forum Esbjerg er gode til at omsætte vores ønsker i løsninger, vi ikke selv kendte til. Det partnerskab er af stor værdi.”

Morten Husted Christensen, CFO og IT-ansvarlig i E. Bank Lauridsen Holding A/S 

Han vidste ikke selv, hvad han søgte – men sparringen gav den rigtige løsning.

”IT Forum Esbjerg forstår, hvordan it kan bringe værdi for os. Jeg kan beskrive et ønske, og så kommer Rune med løsningsforslag. De sikrer den bedste løsning. Vi havde Alex i røret, da vi var ved at skifte fiberudbyder: ’Morten; det er ikke dit livs bedste beslutning.’ Så fik vi bremset det! Den ærlige dialog er af stor værdi,” siger Morten Husted Christensen:

 

”Vores it skal virke hele tiden, og sikkerhedsbrister skal fanges. Den forsikring og tryghed har vi. Samtidig er IT Forum Esbjerg god til at pege på områder, hvor vi kan udvikle os og bruge it bedre i driften. Det bidrag er med til at løfte dem fra en god leverandør til en god samarbejdspartner,” siger han.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde