Vores samarbejde skaber tryghed

– ­De er der altid med det samme, vi har brug for dem, og tager enhver henvendelse seriøst.

 

ECH Park i Esbjerg tilbyder kurser, konferencer og ophold i lækre omgivelser. Hotellet og konferencecenteret ligger idyllisk placeret lige ved den smukke Vognsbølpark hvor ca. 40.000 gæster årligt kan nyde godt af gode faciliteter, høj service og god mad. For at kunne fokusere på disse ydelser har de brug for en god og ærlig samarbejdspartner til at levere en samlet It-løsning. Derfor har de valgt at outsource alle It-relaterede opgaver til IT Forum Esbjerg.

Samarbejdet startede tilbage i november 2013 hvor Esbjerg Conference Hotel ”ECH Park” åbnede i bygningerne, der tidligere husede Esbjerg Højskole. Hotellet havde brug for Hosting i IT Forums datacenter og kontaktede derfor IT Forum Esbjerg. Siden er samarbejdet udvidet, så IT Forum nu leverer en samlet It-pakke til ECH Park.

”Vi havde desværre nogle udfordringer med vores tidligere leverandør af Wi-Fi. Det var ofte ustabilt og en dag gik det trådløse netværk ned, så ingen gæster kunne komme på Wi-Fi. Det var en fredag, altså det værst tænkelige tidspunkt op til en travl weekend. Da jeg ikke kunne komme i kontakt med leverandøren, ringede jeg derfor til IT Forum, som rykkede ud med det samme – selvom det var fredag eftermiddag. De tog straks ejerskab på opgaven, og tog ikke hjem før problemet var løst” Fortæller ejeren af ECH Park, Palle Storinggaard.

Palle fortæller også om en anden episode, hvor hotellet havde udfordringer med nye nøglekort og hvor hele systemet pludselig gik ned ”Ved denne episode kunne jeg heller ikke få den nødvenlige hjælp fra leverandøren af systemet, så jeg tog endnu engang kontakt til IT Forum. Også her var de hurtige til at løse problemet. De er der altid med det samme, man har brug for dem, og tager enhver henvendelse seriøst.”

Sidenhen er hotellet blevet opgraderet med en ny og bedre fremtidssikret løsning, hvor IT Forum har installeret nye Access punkter i hele hotellet. ”Med alle vores mange gæster er vi dybt afhængige af, at vores IT kører upåklageligt, og derfor valgte vi at skifte leverandør og outsource alt vores IT til IT Forum Esbjerg, hvor vi er sikker på at det bliver håndteret af professionelle og kompetente medarbejdere” siger Palle.

Palle Storinggaard fremhæver desuden, at han værdsætter det gode og ærlige samarbejde, han har med de ansatte ved IT Forum. ”De kender hotellet og er dygtige til at rådgive herefter. De præsenterer os ikke for den dyreste løsning, men i stedet den løsning, der bedst matcher vores behov. Desuden er de altid klar med kyndig vejledning og en løsningsorienteret tankegang, hvilket er noget vi sætter stor pris på” Slutter Palle Storinggaard.

ECH PARK, fungerer under ledelse af Palle Storinggaard, som hotel, restaurant, konferencecenter, fest- og eventarrangør, oplevelsescenter og meget, meget mere. ECH PARK henvender sig, gennem de mange faciliteter og muligheder i området, til par, familier, forretningsfolk og alle andre, der ønsker spændende oplevelser og gode minder i moderne og professionelle rammer.

 

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde