”Vi har et fremragende samarbejde”

Bo Fyhring Sørensen
Direktør, FOGA

 

”Som ISO certificeret virksomhed har vi store krav til vores IT-løsninger, og er dybt afhængige af et stabilt og sikkert IT-system. Med IT Forum Esbjerg som leverandør får vi ikke blot højtkvalificeret IT-løsninger, men også løbende sparring og rådgivning.” Fortæller Bo Fyhring Sørensen, direktør for FOGA.

 IT Forum Esbjerg er aldrig længere væk end blot et opkald” 

Bo Fyhring Sørensen, Direktør, FOGA.

FOGA og IT Forum Esbjerg har samarbejdet gennem en årrække, og med tiden har samarbejdet udviklet sig. ”Vi benytter samarbejdet til en mere generel sparring, som rækker udover det IT-tekniske. Dette skyldes bl.a. at vi efterhånden kender hinanden rigtig godt, og ønsker at drage nytte af det opbygget kendskab i vores virksomhedssparring”, siger Bo Fyhring Sørensen.

Øjeblikkelig hjælp når behovet opstår

”IT Forum Esbjerg er aldrig længere væk end blot et opkald, når behovet for hjælp akut opstår. Vi har faste kontaktpersoner hos IT Forum, der kender til vores specielle behov, hvilket gør supporten lettere for os”, siger Bo Fyhring Sørensen.

 

Sikkerhedstjek med IT-Pitstop

FOGA, der er afhængig af et velfungerede IT-system, værner i høj grad om IT-sikkerhed og at have en tilstrækkelige beskyttelse mod cyberkriminalitet. Det årlige IT-Pitstop møde er dermed meget betydningsfyldt for Foga, som får en grundig analyse af sit akutelle sikkerhedsniveau.

”På det årlige IT-Pitstop møde får vi afdækket vores nuværende sikkerhedsniveau på baggrund af en dybdegående sikkerhedsrapport, der er udarbejdet af IT Forum Esbjerg. Dette giver os et indblik i, om vi formår at opretholde det høje sikkerhedsniveau, som vi ønsker og tilstræber at have.”

FAKTA

FOGA blev grundlagt i Esbjerg i 1982 og har mere end 40 års erfaring indenfor den maritime branche. Virksomheden agerer bindled og formidler mellem olie- & gasoperatørerne og fiskerierhvervet.

FOGA er specialister indenfor fokusområderene orientering, chartering og konsulentarbejde. Virksomheden servicerer offshore vind som olie- & gas sektoren, samt øvrige maritime sektorer med en bred vifte af fartøjer og serviceydelser.

Læs mere på  www.foga.dk

 

 

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde