Jeg kan godt li’, at man altid kan ringe til chefen selv

John Harbo Andersen 
ØkonomidirektørRedoffice Scan Office A/S

Hver dag leverer Redoffice Scan Office kuglepenne, ringbind og blækpatroner til flere end 10.000 virksomheder og private, som køber deres grej gennem kontorforsyningens centrale lager i Esbjerg.

Det er en hverdag, som kræver stabile og pålidelige it-løsninger – og lynhurtig support, når behovet er der.

”It-problemer er jo sjældent noget, man har stor tålmodighed med at få løst – og slet ikke i vores branche”, siger John Harbo Andersen, økonomidirektør i Redoffice Scan Office:

”Vi har en partner, som sikrer os indsigt, ny viden og rådgivning”

John Harbo Andersen, Redoffice Scan Office

”Her betyder det noget, at vi har en it-leverandør, som dels er enig med os i, at opgaven skal prioriteres, og som dels har kompetencen til at gøre det. Det har vi fundet i IT Forum Esbjerg”, siger han.

Redoffice Scan Office og IT Forum Esbjerg har samarbejdet siden 2017. Historikken er vigtig, for den sparer en hel del mellemregninger:

”Vi kender hinanden godt efterhånden, og det er absolut et plus. Vores primære kontakt sker til et team af flere folk, og det sikrer, at man undgår at begynde ved Adam og Eva, hver gang man henvender sig”, siger John Harbo Andersen

John Harbo Andersen

Netop kendskabet og den opbyggede relation var årsagen til, at Redoffice Scan Office valgte IT Forum Esbjerg aktivt til.

”Vores tidligere it-leverandør kunne ind i mellem efterlade os med fornemmelsen af at være et nummer i rækken. Man havde ikke følelsen af at være prioriteret. Det er vi i IT Forum Esbjerg. De kender os; vi har arbejdet sammen med flere af dem gennem mange år – og så kan jeg godt li’, at man altid kan ringe til chefen selv”, siger John Harbo Andersen.

Redoffice Scan Office har egen it-afdeling, som løser opgaverne i hverdagen, og som er indgangen til samarbejdet med it-leverandøren. Kombinationen af egne kompetencer og support fungerer godt.

”Det giver os en fleksibilitet, som er vigtig. Vi har it-afdeling in-house, som får hverdagen til at glide, og vi har med IT Forum Esbjerg muligheden for at tilføre resurser, når der er behov”, siger John Harbo Andersen:

”Vi har en it-partner, som sikrer os indsigt, ny viden og rådgivning. Vi er eksempelvis blevet introduceret til Power BI som analyseredskab, hvilket sparer os for meget tid og er guld værd for en virksomhed som vores”, siger han

FAKTA

Redoffice Scan Office har 7 forretningsområder, som dækker alt det som der er brug for, til virksomhedens lokaler. Sortimentet er bredt og der lagerføres over 7500 varer, hvor imellem der findes både kendte mærkevarer, såvel som produkter i egne mærker.

Redoffice Scan Office er landsdækkende totalleverandør indenfor kontorartikler, kontormøbler, emballage, rengøring, catering, kontormaskiner samt det grafiske.

Redoffice Scan Office er den største 100 % danskejede kontorforsyning og har eksisteret i branchen i mere end 115 år. De er en landsdækkende virksomhed, der i dag leverer varer til mere end 10.000 virksomheder fra vores centrallager i Esbjerg. Til trods for deres størrelse, er de altid tæt på deres kunder. 

Læs mere på  www.roso.dk

 

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde