”Med IT-Forums kyndelige support får vi et bedre overblik”

Pia Skytte
Grafisk design & marketing, Scandi-Roc

 

Den esbjergensiske virksomhed Scandi-Roc har været i kraftig vækst de seneste år, og eksporterer i dag til mere end 20 europæiske lande. En udvikling, som har medført store krav til virksomhedens IT-løsninger.

Til det formål, er valget af IT Forum Esbjerg som leverandør faldet meget naturligt. Her har den løbende sparring og dialog haft stor betydning på deres valg, samt IT-Forums store viden om Microsoft 365.

 Med IT-Forum Esbjergs ekspertise og professionelle tilgang til en bred vidensdeling, føler vi os mere end godt klædt på” 

Pia Skytte, Scandi-Roc.

”Vi har behov for stabile og brugervenlige IT-løsninger, og det har vi fundet hos IT Forum Esbjerg. Med Salgschefen Runes Kjær Jensens ekspertise og professionelle tilgang til en bred vidensdeling, føler vi os mere end godt klædt på til at sikre virksomhedens interne struktur samt et overskueligt workflow”, fortæller Pia Skytte.

 

”Vi har høje forventninger om, at vi med disse nye systemer og IT-Forums kyndige support, får et bedre overblik over husets projekter, samt de systemer der bidrager til at vi kan bruge tiden mere struktureret og effektivt. Men endnu højere forventninger har vi os selv, om at tidsspilde er fortid og Teams er fremtid!”

FAKTA

Scandi-Roc har siden 70’erne produceret mindre specialelementer i beton og natursten på fabrikken i Esbjerg. Virksomheden har i de seneste år gennemgået en kraftig vækst og eksportere i dag til 20 europæiske lande.

Scandi-Roc’s sortiment består blandt andet af murafdækninger, sålbænke, fliser til skateparks og Skandinaviens største udvalg af kantfliser til swimmingpools.

Scandi-Roc værner om høj kvalitet, stor fleksibilitet samt en servicegrad på topniveau.

Læs mere på  www.scandi-roc.dk

 

 

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde