”IT skal bare virke – og det gør det”

Frank Sihm
indehaver, Sihm Højtryk

”IT skal bare virke – og det gør det”

”Det skal være nemt, og det skal virke”.

For Frank Sihm, indehaver af Sihm Højtryk i Esbjerg-forstaden Kjersing, kan kravene til virksomhedens IT-løsning formuleres kort og præcist.
”IT, som ikke virker, er noget af det mest irriterende at spilde tid på. Så vores udgangspunkt for at vælge en IT-leverandør har været: Det skal virke, og det skal være en støtte for vores arbejde i hverdagen”, siger Frank Sihm.

Valget er faldet på en hybrid løsning, en kombination af et Microsoft 365-setup og en hosted server til bla. deres økonomisystem, fra IT Forum Esbjerg. Det sikrer de 15 medarbejdere på kontoret i Sihm Højtryk et effektivt IT-system, som er et godt arbejdsredskab og rummer få bekymringer:

”Vi oplever, at vi har fået en effektiv og god løsning. Medarbejderne tilgår systemet via fjernskriveborde, og alle kan koble op til det, de skal bruge. Vi skal ikke spekulere i backups eller servere, vi har det hele ude af huset, og vi kan arbejde på systemet, uanset hvor vi er. Det er rart og nemt”, siger Frank Sihm.

”Vi har god og kompetent sparring i hverdagen”

Frank Sihm, indehaver af Sihm Højtryk, om samarbejdet med IT Forum Esbjerg

Udover en Microsoft 365-løsning får Sihm Højtryk også hardware leveret gennem IT Forum Esbjerg, som desuden bistår med opsætning af nye arbejdsstationer og håndtering af administrationsprogrammer.

Det set-up betyder, at den fysiske nærhed også er et parameter i Sihm Højtryks valg af leverandør:

 

”For os er det afgørende med en IT-leverandør, som kan levere god og kompetent sparring i hverdagen, og som er tilgængelig, når behovet opstår”.
Frank Sihm, indehaver, Sihm Højtryk

”Det meste i dagligdagen kan fint håndteres via telefon eller mail, og vi har god og kompetent sparring i hverdagen”, siger Frank Sihm:

”Men nogle gange er det en fordel at kunne mødes og få hjælp til noget helt konkret lige her og nu. Har vi eksempelvis behov for at oprette en ny arbejdsstation, så er det et klart plus at have en lokal leverandør, som kan levere grejet installeret og opsat – lige til at gå i gang med. IT skal være nemt”, siger han.

Nærheden gør også, at man kan deltage i arrangementer hos hinanden og blive klogere:

”Vi får en hurtig og effektiv hjælp med afsæt i de udfordringer, vi har, og vi får adgang til kompetencer. Vi har eksempelvis fået tilført ny viden og indsigt ved at deltage i et seminar om mulighederne ved at arbejde i teams”, siger Frank Sihm.

FAKTA

Sihm Højtryk A/S er et uafhængigt selskab, der producerer, markedsfører, sælger og servicerer vores egne produkter under varemærket Aquatool over hele verden, derudover forhandler vi også en del kendte mærker indenfor branchen.

Sihm Højtryk A/S er i dag en af verdens førende producenter af højtryks-udstyr til olie- og gasindustrien med forskellige applikationer, såsom; overfladebehandling, vandskæring og hydrostatisk trykprøvning.
En lang og dokumenteret referenceliste fungerer som et vidnesbyrd om at Sihm Højtryk A/S er en pålidelig samarbejdspartner og leverandør til bla. entreprenører og olie- og gasindustrien.

Højtryks enheder bygget til kundens specifikationer er en del af vores omfattende produkt program. Ud over dette fremstiller Sihm Højtryk A/S, et komplet sortiment af udstyr til højtryksspuling, kloakrensning og tag-rensning. Desuden udvikler og sælger Sihm Højtryk A/S moderne løsninger til kemisk injektion og bla. flydende CO2.

Læs mere på  www.sihm.dk

 

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde