Velfungerende IT er alfa og omega for forretningen

Comtec Int. er en af landets førende leverandører af arbejds- og profilbeklædning. Virksomheden blev etableret i 2001 og beskæftiger i dag 42 medarbejdere, der servicerer en lang række kunder i både ind- og udland fra deres 2500 m2 store domicil centralt placeret på havnen i Esbjerg.

– ­De tager telefonen, de fikser problemerne, og de gør det med det samme.

Det er vel nok nær opskriften på en god IT-samarbejdspartner.

 

Morten Espersen er Group CEO for Comtec Int. og fortæller her, hvorfor de i virksomheden har valgt at indgå en fast hosting- og supportaftale med IT Forum Esbjerg:

”Som virksomhed kan det praktisk talt være umuligt at forudse udgifterne til løbende IT-support, hvilket til tider gør budgettet enormt vanskeligt at balancere. Efter vi har indgået en fast supportaftale med IT Forum Esbjerg, ved jeg ned til kroner og ører, hvad den månedlige IT-udgift udgør – og ikke mindst hvilke services udgiften dækker.” – Fortæller Morten Espersen.

En supportaftale der skaber tryghed

Med den samlede hosting- og supportløsning er hele IT posten blevet langt lettere og mere gennemskuelig for Comtec Int. Ved at udlicitere opgaven bliver byrden lettet fra virksomhedens egne rækker og lagt i hænderne på eksperter med de helt rette kompetencer. Eksperter man kan stole på, som tager telefonen, når man ringer, og som står klar med en løsning på problemet. Og netop det får du som kunde hos IT Forum Esbjerg.

Den perfekte IT-samarbejdspartner

”De tager telefonen, de fikser problemerne, og de gør det med det samme. Det er vel nok det, der kommer tættest på opskriften på den perfekte IT-samarbejdspartner” – Siger Morten Espersen om Comtec Int. samarbejde med IT Forum Esbjerg. Et velfungerende IT-system er altafgørende for vores forretnings succes, uden det kan vi ikke få hverdagen til at hænge sammen, og vil ville ikke være konkurrencedygtige på markedet.

Helt konkret kan jeg give et par eksempler på IT Forums uundværlige indsats: For et par år siden blev vi hos Comtec Int. udsat for et Ransomware-angreb. Her handlede IT Forum Esbjerg med rettidig omhu og fik elimineret problemet næsten helt uden gener for vores system og vores ansatte. Eller da en elektriker ved et uheld fik lukket hele systemet ned, genetablerede IT Forum alle funktioner på rekordtid .

Vi har samarbejdet med IT Forum Esbjerg i en årrække – og de har således været med i hele vores vækst- og vokseperiode. Det har også betydet, at vores samarbejdsaftale løbende har skullet justeres i henhold til virksomhedens vækst og krav. Et par enkelte gange i årenes løb har vi rent rutinemæssigt indhentet tilbud fra andre leverandører, men de har ikke kunnet matche IT Forum Esbjergs serviceniveau og pris. – Slutter Morten Espersen af.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde