Co-location

Få din egen server opbevaret i eksterne lokaler, hvor drift og sikkerhed er i top. 

Co-location 

 

Nu har du muligheden for at få din server placeret co-located. Du kan altså få fleksibilitet og tilslutningsmuligheder i vores eksternt anvendte bæredygtige datacenter. Vi kan levere co-location til dig, som giver dig muligheden for at få din egen server placeret i et sikkert server-miljø med god internetforbindelse og mulighed for fysisk vedligeholdelse.

 

hvordan kommer jeg i gang?

Slip for vaskelighederne 

 

Hvis man driver sit eget datacenter, så kan det godt være at det ved første øjekast opleves som omkostningseffektivt. Men sandheden er; at det kræver en hel del at drive sit eget datacenter In-house. Virksomheder, som har server In-house, oplever typisk, at det er yderst vanskeligt at holde et in-house datacenter opdateret på parametre som sikkerhed, energieffektivitet, kompetencer til drift osv. Det kræver dermed løbende investering til fornyelse/opdatering af infrastruktur, sikkerhed, strøm, køling, netværk og meget mere. Dermed er co-location et godt alternativ, hvor de ovenstående faktorer følger med i pakken.

 

hvordan kommer jeg i gang?

Både til store som små virksomheder

 

For kunder der kun kræver begrænset plads, er der mulighed for at tilslutte servere i en Co-location suite. I denne suite tilsluttes din server i det relevante antal racks med strømforsyning fra 16A – 32A, alt efter hvad der passer til dine behov. Co-location-løsninger er fokuseret på fleksibilitet og sikkerhed, som kan oprettes med forholdsvis kort varsel, og vi kan hjælpe dig med at vælge den bedste placering og løsning til dig.

For kunder med et større behov kan vi tilbyde et bur med flere fordele. I denne løsning er der forbedret sikkerhed, men med lavere omkostninger. Her vil der blive lavet et set-up der opfylder dine specifikke krav, herunder levering af stativer, strømfordeling og luftbegrænsning.

 

hvordan kommer jeg i gang?

State-of-the-art location og muligheder

Vores anvendte datacenter er placeret i Esbjerg, og opfylder nutidens store databehandlingsbehov. Datacentret er designet til at opfylde alles krav, og giver dig mulighed for at skalere, når du har behov for det. Datacentret tilbyder moderne og sikre faciliteter med et ultra hurtigt netværk – havfruekablet er forbundet direkte til bygningen. Udover det, så tilbyder datacentret 100% bæredygtig strøm, som resulterer i billig drift, så du faktisk næsten kan trække elregningen fra. Hvis en kunde har et specifikt krav, tilbydes muligheden for enten at skræddersy de normale standardløsninger eller designe noget nyt for at imødekomme disse behov.

 

 

hvordan kommer jeg i gang?

Hosting i sikre hænder

Datasikkerhed er vores absolutte kerne-kompetence, så vi kan sikre størst mulig tryghed for vores kunder.
Vi kan vores kram og vi har styr på vores processer, så du som kunde kan modtage en ydelse i aftalt og stabil kvalitet.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde