COMPLET IT

Slip for uforudsete IT-regninger og få alt essentielt software, sikkerhed og support til en fast pris.

 

Alt-i-én aftale

COMPLET IT er en alt-i-én aftale, der indeholder alt det, du som virksomhed har behov for i din IT-drift – og det er uden, at du skal bekymre dig om uigennemskuelige fakturaer i tide og utide. COMPLET IT afregnes nemlig med én samlet pris pr. bruger. På den måde kan du sætte to streger under IT-budgettet.

Vi overvåger, drifter og supporter din IT og yder også fri support til samtlige medarbejdere – både remote og onsite. Supporten dækker også installation og opsætning af nye PC’er samt afhjælpning af virus eller ransomwareangreb.

COMPLET IT indeholder også alt det essentielle hardware til virksomhedens infrastruktur – firewall, Wi-Fi (access points) og switches, som jævnligt vedligeholdes og opdateres af IT Forum – kort sagt; alt, der skal til for at sikre en stabil og sikker drift. COMPLET IT er især velegnet til kunder, som ikke har egen in-house IT-afdeling.

 

Lad os tale sammen

Software

Med det rette software styrker vi samarbejdet mellem medarbejderne i virksomheden. Ved hjælp af Office 365s funktionelle værktøjer og brugervenlige kommunikationsplatforme, kan medarbejderne arbejde live på filer og samarbejde i et dynamisk og sikkert miljø, hvor tiden udnyttes effektivt.
Vi inspirerer jer løbende til at bruge produkterne, så I får mest muligt ud af de værktøjer, I allerede har til rådighed. Vi hjælper også gerne med at finde de programmer, som bedst muligt understøtter den måde I arbejder på.

Vi sørger for implementering og håndtering af brugerrettigheder m.m.

 

Lad os tale sammen

Sikkerhed

IT er i dag livsnerven i de fleste virksomheder. Derfor stiger sårbarheden for angreb, nedbrud og efterfølgende nedetid markant. Det er bekosteligt, når det ikke er tilgængeligt og konsekvenserne er markante: Tab af produktivitet, tabt omsætning, mistede data m.m. Netop derfor har vi stor fokus på at forbygge og minimere risikoen for nedbrud.

Vi tager sikkerhed alvorligt og sikrer, at din virksomhed er beskyttet mod interne og eksterne trusler. Vi overvåger og beskytter virksomhedens data mod bl.a. virus, ransomware og spam. Vi sørger også for at holde både PC’er og firewalls opdateret.

Med COMPLET IT får I komplet beskyttelse til alle virksomhedens enheder. Dermed kan I fokusere på det, I er bedst til – uden at bekymre jer om IT-sikkerhed.

 

Lad os tale sammen

Support

Når nøden er størst, er hjælpen nærmest.
Der er næsten ikke noget værre end IT, der ikke fungerer. Det sænker både effektiviteten og arbejdsglæden hos medarbejderne. Med COMPLET IT får I fri support til alle medarbejdere i virksomheden. Vores team er klar til at hjælpe både remote og onsite, så I hurtigt kan komme videre. Uanset om det drejer sig om almindelig brugersupport, printproblemer, opsætning af nye PC’er, genskabelse af slettede mails eller gendannelse af tabt data i forbindelse med eksempelvis ransomwareangreb eller virus – så ringer I bare. Vi er her for at hjælpe!

Med COMPLET IT får I komplet beskyttelse til alle virksomhedens enheder. Dermed kan I fokusere på det, I er bedst til – uden at bekymre jer om IT-sikkerhed.

Vi hjælper gerne med nye projekter og herunder også assistance vedrørende tjedjepartsleverandører; men det er ikke en del af COMPLET IT aftalen.

Lad os tale sammen

Med COMPLET IT får I fri support til alle medarbejdere i virksomheden

– uanset hvad det drejer sig om.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde