Gør hverdagen lettere med topmoderne teknologi

Lad os tage ansvaret for Hosting af din virksomheds data, så du sikrer dig en løsning der fungerer.

Slip for bekymring

Ved at outsource jeres IT slipper du for at bekymre dig om nedbrud af serveren eller udskiftning heraf – som i øvrigt ofte er en stor udgiftspost. Vi tager fuldt ansvar for de servere, som dine data opbevares i. Vi sørger for de altid er opdaterede, overvågede og har fuld backup. Desuden kan du komme udenom at skulle finde plads til et såkaldt serverrum, som kræver ret specifikke fysiske rammer, såsom aflåsning, aircondition og nødstrøm – omstændigheder der sikrer en længere levetid for serveren.

 

HØR HVORDAN

Økonomisk overblik og sikkerhed

Få overblik over dine IT-omkostninger én gang for alle. Når du lader os håndtere alt din IT, undgår du nemlig uforudsete udgiftsposter, da risikoen for nedbrud og lignende reduceres betydeligt. Desuden kan du glæde virksomhedens revisor med, at der med i vores aftale også følger revisorerklæringen ISAE 3402. Erklæringen er udarbejdet af en uafhængig revisor, og indikerer at vi hos IT Forum Esbjerg opfylder de særlige krav om sikkerhed, procedurer, overvågning og backup.

 

HØR HVORDAN

 

Overlad ansvaret til eksperterne

Ved at outsource din IT til os ved du, at du er i trygge hænder hos eksperter. På den måde kan du koncentrere dig om at være ekspert indenfor din virksomheds kerneområder. Vi er Cloud-certificerede, et kvalitetsmærke for IT-hosting. Vores Cloud-certifikat er et vidnesbyrd på, at vi lever op til branchens skrappe krav om faktorer som drift, sikkerhed, kompetencer og økonomi. Desuden skal hosting-certifikatet fornyes hvert år, hvilket betyder, at vi årligt gennemgår en opdateret certificeringsproces, som netop skaber tryghed for dig som kunde.

 

HØR HVORDAN

Hosting sikkerhed i praksis

Datasikkerhed er vores absolutte kernekompetence, så vi kan sikre størst mulig tryghed for vores kunder.  Vi kan vores kram og vi har styr på vores processer, så du som kunde kan modtage en ydelse i aftalt og stabil kvalitet. Vores datacenter er konstrueret til at kunne håndtere alle former for kriser lige fra brand til strømafbrydelse. Desuden videoovervåger vi indgangen til både vores kontorer og selve serverrummet. Endelig overvåger vi også selve tilstanden af serveren, så vi sikrer, at temperaturen er passende, og at alle omstændigheder er okay, og at serverne performer, som de skal.. Hver nat tager vi en komplet backup af hele serveren og gemmer den i syv dage, så vi på ethvert tidspunkt har mulighed for at genskabe data – også de data du selv har slettet ved en fejl. 

Alle disse forhold gør, at vi kan garantere dig som kunde en oppetid på 99,5%.

 

HØR HVORDAN

 

Sikkerhed giver tryghed

 

Datasikkerhed er vores absolutte kernekompetence – vi forstår den fine kunst mellem at beskytte data så effektivt, at du kan sove trygt hver eneste nat og samtidig sørge for, at alt altid er tilgængelig for dig og dine kolleger. Nogle vil mene, at vi er overforsigtige, men vi mener selv, at vi bare har en passion for det perfekte.

IT Forum Esbjergs datacenter er konstrueret til at kunne håndtere alle tænkelige situationer – fra strømafbrydelse til brand.

Det er egentligt det eneste, du behøver at vide, men vi er ret stolte af vores datacenter, så vi deler gerne alle detaljer.

Spørg os eller kom forbi til en kop kaffe, hvis du gerne vil vide mere.

 

 

Din frihed – vores ansvar

  • Altid opdateret teknologi og hardware
  • Optimal fleksibilitet og skalerbarhed
  • Garanteret oppetid på 99,5 %
  • Overvågning af servere 24/7
  • Fuld kontrol over udgifter
  • Løbende tests af sikkerhedssystemer
  • Fuld tilgængelighed
  • Løbende opdatering af software og licenser
  • Adgang til driftsteknikere døgnet rundt

Vi går ikke på kompromis, det synes vi heller ikke du skal gøre

Din virksomheds data er dyrebare, så det er altid en god idé at være kræsen. Virksomheder, der har et Cloudcertifikat, er få, om end den sikreste vej ud af junglen.

Vi står naturligvis også altid til rådighed med gode råd og ikke mindst god Hosting, som vil gøre dit arbejde betydeligt nemmere.

Læs mere om Danish Cloud Community og Cloudcertifikatet

3 spørgsmål vi ofte får stillet

Hvordan ved jeg, at I er de rigtige til at hoste min virksomheds data?

Det er en tillidssag at lade andre varetage sin virksomheds dyrebare data. Vi garanterer at levere en løsning, der gær IT både simpelt og usynligt i din og dine medarbejderes hverdag. Vi har dokumenteret vores ekspertise med Cloudcertifikatet, der bekræfter at vi lever op til skrappe krav om bl.a. kvalitet, sikkerhed, stabilitet, gennemsigtighed og kontrol.

Vi har endvidere – qua vores eksistens siden 2005 – stor erfaring i IT-branchen og med vores mere end 500 tilfredse kunder, er det tydeligt, at vores ihærdighed betaler sig.

Hvordan sikrer I, at min virksomheds data ikke forsvinder?

Du finder vores primære datacenter på vores adresse i Esbjerg, mens vores backup-server er placeret i Århus – mere end hundrede kilometer herfra.

Vi tager hver nat en komplet backup af hele serveren og gemmer den i syv dage, så vi på ethvert tidspunkt har mulighed for at genskabe data – også de data du selv har slettet ved en fejl. Har du brug for det, kan vi forlænge den periode, vi gemmer dine data til uger, måneder eller år.

Kan jeg bibeholde min suverænitet, selvom I hoster min virksomheds data?

Ja, du har på alle parametre den endegyldige beslutning, selvom din virksomheds data er i vores hænder. Vi vægter tæt samarbejde med vores kunder, og vi lytter selvfølgelig til dine ønsker og behov. Ændrer de sig, er din hosting-løsning så fleksibel, at du frit kan regulere den.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde