fbpx

Frihed, stabilitet og sikkerhed

Cloudcertifikatet er kvalitetsmærket for IT-hosting

Cloudcertifikatet

 

Cloudbaserede løsninger vinder mere og mere indpas, og mange virksomheder oplever stor værdi i at outsource. Fordelene er da også at få øje på: høj IT-sikkerhed, stabil IT-drift, lave omkostninger og hjælp til de tekniske finesser. Det gør sig i hvert fald gældende, hvis du vælger den rigtige hostingvirksomhed.

 

Hvordan vælger du den rigtige hostingvirksomhed?

Der er mange udbydere inden for feltet, og det kan være en jungle at finde den hostingvirksomhed, som dels formår at leve op til din virksomheds behov og dels formår at passe godt på dine data. Det er alfa og omega, du har den fornødne viden om, hvilke faktorer du skal holde øje med, når du vælger hostingvirksomhed.

Det, som kan være med til at lede dig på rette vej i valget af hostingvirksomhed, er Cloudcertifikatet. Det er et kvalitetsstempel, som virksomheder kan tilegne sig, hvis de lever op til særlige krav vedr. Hosting. Kravene er definereret af Danish Cloud Community for IT-Hostingvirksomheder og dermed din garanti for god Hosting.

Vi har naturligvis tilegnet os certifikatet – som du kan se her – så vi ved præcis, hvor omfattende kravene til god Hosting er.

Vi lever op til vores ansvar. Der er specielt tre ting, som kan give ro i maven:

 

Orden i maskinrummet

Vi kan vores kram og vi har styr på vores processer, så du som kunde kan modtage en ydelse i aftalt og stabil kvalitet  Cloudcertifikatet forudsætter, at hostingvirksomheder har beskrevet sine processer ud fra regelsættet i ISO27002-standarden, og at disse beskrivelser og processer bliver revideret af en autoriseret revisor med speciale i IT. 

 

Styr på økonomien

Som hostingkunde er du naturligvis interesseret i, at vi er en veldrevet og stabil virksomhed. Du har ingen grund til bekymring, for vores økonomi og forsikringsforhold er solide. Det dokumenterer vi gennem vores nyeste årsrapport.

 

Årlig fornyelse

For at bevare Cloudcertifikatet, skal IT-hostere gennemgå en årlig certificeringsproces. Det er din garanti for, at vi til enhver tid har styr på kvaliteten. Desuden vil kravene for at opnå Hostingcertifikatet løbende blive skærpet, bla. som en afspejling af, at hostingbranchen modnes.

 

Gå ikke på kompromis

Din virksomheds data er dyrebare, så det er altid en god idé at være kræsen. Virksomheder, der har et Cloudcertifikat, er få, om end den sikreste vej ud af junglen. Vi står naturligvis også altid til rådighed med gode råd og ikke mindst god Hosting, som vil gøre dit arbejde betydeligt nemmere.

Læs mere om Danish Cloud Community og Cloudcertifikatet

Se certifikatet

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde

IT Forum Esbjerg bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.