Frihed, stabilitet og sikkerhed

Vi er ISAE 3402 type 2 cloudcertificeret

ISAE 3402 type 2 Cloudcertificering

 

Cloudbaserede løsninger vinder mere og mere indpas, og mange virksomheder oplever stor værdi i at outsource. Fordelene er da også at få øje på: høj IT-sikkerhed, stabil IT-drift, lave omkostninger og hjælp til de tekniske finesser. Det gør sig i hvert fald gældende, hvis du vælger den rigtige hostingvirksomhed.

 

Hvordan vælger du den rigtige hostingvirksomhed?

Der er mange udbydere inden for feltet, og det kan være en jungle at finde den hostingvirksomhed, som dels formår at leve op til din virksomheds behov, og dels formår at passe godt på dine data. Det er alfa og omega, du har den fornødne viden om, hvilke faktorer du skal holde øje med, når du vælger hostingvirksomhed.

Det, som kan være med til at lede dig på rette vej i valget af hostingvirksomhed, er en international anerkendt ISAE 3402 type 2 cloud certificering. Det er et kvalitetsstempel, som virksomheder kan tilegne sig, hvis de lever op til særlige krav omkring datasikkerhed.

Vi lever op til vores ansvar. Der er specielt tre ting, som kan give ro i maven:

 

Orden i maskinrummet

Vi kan vores kram og vi har styr på vores processer, så du som kunde kan modtage en ydelse i aftalt og stabil kvalitet  ISAE 3402 Cloud certificeringen forudsætter, at it-virksomheder har beskrevet sine processer ud fra regelsættet i ISO27002-standarden, og at disse beskrivelser og processer bliver revideret af en autoriseret revisor med speciale i IT. 

 

Styr på økonomien

Som hostingkunde er du naturligvis interesseret i, at vi er en veldrevet og stabil virksomhed. Du har ingen grund til bekymring, for vores økonomi og forsikringsforhold er solide. Det dokumenterer vi gennem vores nyeste årsrapport.

 

Årlig fornyelse

For at bevare ISAE 3402 Cloudcertificering, skal årligt gennemgå en certificeringsproces. Det er din garanti for, at vi til enhver tid har styr på kvaliteten.

 

Gå ikke på kompromis

Din virksomheds data er dyrebare, så det er altid en god idé at være kræsen. Vi står naturligvis også altid til rådighed med gode råd og ikke mindst god Hosting, som vil gøre dit arbejde betydeligt nemmere.

Vi er ligeledes medlem af Danish Cloud Community som er en forening for it-hostingvirksomheder.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde