Microsoft 365 gør dit arbejde lettere

Med en Microsoft 365 løsning bliver det nemmere at arbejde sammen på tværs af enheder og lokationer.

Til alle enheder og lokationer

Med Microsoft 365 er det nemt at samarbejde med dine kollegaer – uanset hvor I sidder, og hvilket system I arbejder i. Microsoft 365 består af en komplet værktøjskasse med altid-opdaterede produkter og cloud-tjenester, hvilket gør det let for medarbejdere at samarbejde med hinanden. I kan f.eks arbejde parallelt i det samme dokument, være sikre på at data gemmes det samme sted og gøre det nemt at kommunikere med hinanden.

 

Jeg vil gerne vide mere

 

Frihed til at arbejde overalt

Microsoft 365 er til dig, som ønsker at have fuld adgang til dine filer, dokumenter og mails, uanset hvor du befinder dig. Dine data ligger sikkert i skyen, og derfor kan du tilgå dine mails, dokumenter og online værktøjer uanset hvor du befinder dig. Microsoft 365 kan selvfølgelig anvendes på samtlige enheder, så du altid kan have dit arbejde med, uanset om du er på kontoret eller på farten. På denne måde kan du disponere din tid bedst muligt.

 

Lad mig høre hvordan

 

Beskyt virksomhedens data

Den online trussel er stærkere end aldrig før med hackerangreb hvert 39. sekund. Vi tager din sikkerhed lige så alvorligt, som du gør! Derfor anbefaler vi Microsoft 365, der giver dig adgang til en lang række avancerede sikkerhedsforanstaltninger der øger sikkerheden markant i din virksomhed. Med Microsoft 365 får du avanceret sikkerhed:

· Device-styring

· Datasikkerhed

· Windows 10

· Trusselsbeskyttelse

· Identitet og adgangsstyring

· Azure Information Protection P1

· Office 365 Data Loss Prevention

· Windows informationsbeskyttelse og Bitlocker

· Avanceret compliance

 

Jeg vil gerne vide mere

 

En løsning der følger med udviklingen

Vi lever i en digitaliseret verden i en stigende udvikling – og det går stærkt! Om mindre end et år ophører supporten af Windows 7, og derfor er mange virksomheder lige nu igang med at migrere til Windows 10 og Office 365, da de udgør den mest produktive, sikre og omkostningseffektive oplevelse for virksomheder. Microsoft 365 sørger for, at din virksomhed flytter sig digitalt og følger med udviklingen.

 

Lad os snakke

 

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 giver dig hurtig, sikker og effektiv adgang til de programmer, du bruger mest i din hverdag. Hvad enten du skal bruge

  • E-mail
  • Kalender
  • Produktivitetsværktøjer som Word, Excel og PowerPoint
  • Online-funktioner som forbedrer samarbejdet i din virksomhed, fx Microsoft Teams, OneDrive og Skype.
  • Chat
  • Sharepoint
  • Microsoft Teams

Vi vejleder dig til at finde den plan med de programmer der passer din virksomhed bedst.  Vi tilbyder flere forskellige pakker af Office 365 Erhverv, alt efter hvilke programmer I ønsker at få adgang til, samt hvor mange brugere I har. Vi hjælper dig med at afdække, hvilke behov I har, samt hvilken licens-pakke der vil være mest optimal til din virksomhed.

 

Kender du til alle de mange fordele og muligheder du har med Microsoft 365? Det gør de færreste, men vi tilbyder gerne at hjælpe dig godt i gang med at bruge de programmer der giver værdi for din virksomhed, så du kan få en mere effektiv og produktiv dagligdag.

 

HØR HVORDAN

 

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde

IT Forum Esbjerg bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.