fbpx

Modern Workplace

Transformer måden du arbejder på og skab bedre muligheder for udvikling

Frigør dine medarbejderes ressourcer

 

Fleksibilitet og mobilitet er nøgleordene for den moderne arbejdsplads.

Frigør dine medarbejdere fra de snævre og ufleksible bånd, vi forbinder med klassiske stationære it-løsninger. Lad dem arbejde meningsfuldt og effektivt, uanset hvor de befinder sig og hvilke enheder de anvender.

Med det rigtige setup er adgangen til infrastruktur og data ubegrænset. Det gælder, hvad enten dine medarbejdere befinder sig på hjemmearbejdspladsen eller er på farten med en smartphone som eneste redskab ved hånden.

Sæt dine medarbejderes ressourcer fri og lad dem have fri adgang til ikke bare mail, men til hele deres kontor. Overalt. Altid.

 

FÅ EFFEKTIVITET MED DET SAMME

 

Opnå mere sammen

 

I mange virksomheder bruges mere end 80 procent af tiden på at koordinere og samarbejde med andre. Derfor er der meget at vinde med værktøjer, der understøtter samarbejdet frem for at besværliggøre det.

Med digitale samarbejds- og kommunikationsværktøjer kan informationer og viden deles effektivt, hvilket sætter turbo på samarbejdet. Møder kan holdes, uden man nødvendigvis skal være i samme lokale, filer deles nemt og intuitivt og samtidig redigering af dokumenter foregår smidigt uden at miste den rigtige version af syne.

Resultatet er mere sammenhængende teams samt overblik og transparens for den enkelte. Kort sagt bliver både teamet og den enkelte medarbejder mere effektiv.

 

BEGYND AT SAMARBEJDE NU

 

Moderne IT- og datasikkerhed

 

 

Moderne it- og datasikkerhed er lige så agil som den it-infrastruktur, der skal beskyttes og integreres i alle processer og arbejdsgange.

Fremfor statiske firewalls bygger den bl.a. på dynamisk beskyttelse af identitet med multifaktor-godkendelse (MFA) samt gennemtænkt tildeling af rettigheder til den enkelte bruger.

Du kan bl.a. styre, hvordan medarbejderne bruger data på tværs af deres enheder og begrænse kopiering eller lagring af bestemte oplysninger på uautoriserede placeringer. Derudover kan du begrænse distributionen af følsomme oplysninger ved at klassificere en mail, så modtageren kan læse den men ikke videresende, kopiere eller printe indholdet.

 

Jeg vil gerne vide mere

 

Sæt potentialet fri med modern workplace

 

Hos IT Forum Esbjerg mener vi, at det er rettidig omhu at forholde sig åbent og konstruktivt til de digitale muligheder for større fleksibilitet på arbejdspladsen – en tilgang vi ofte omtaler som Modern Workplace.

Modern Workplace handler om at skabe en meningsfuld hverdag for medarbejderne – en hverdag hvor it-setuppet understøtter de moderne arbejdsvilkår bedst muligt, og giver medarbejderne optimale muligheder for udvikling.

Det fleksible it-setup har dog vist andre markante fordele. Er der noget vores oplevelser i 2020 har slået fast, så er det nemlig, at netop fleksibilitet er helt central for vores evne til at håndtere uforudsete kriser og udnytte de lige så uforudsete muligheder.

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde