Telefoni integreret i Microsoft Teams

Fuldend jeres samarbejde i Microsoft Teams med en komplet telefoniløsning

 

Flexfone er IT Forum Esbjergs partner inden for erhvervstelefoni

Med Flexfone får du erhvervslivets mest intuitive og kraftfulde telefoniplatform, der samler webbrowser, mobil, bordtelefon og Microsoft Teams i én integreret løsning.

Løsningen kombinerer den smarte fleksibilitet fra mobiltelefoni med alle de velkendte funktioner fra bordtelefonen – ikke mindst den gode lyd! Du får et komplet overblik over alle medarbejdere og binder virksomheden sammen på tværs af lokationer, så I kan yde den bedste service over for jeres kunder og andre samarbejdspartnere.

Og med Flexfones nye integration til Microsoft Teams står du stærkt, når det gælder effektiv kommunikation og sammenhængende arbejdsgange.

 

ja tak, lad mig høre mere om flexfone

 

Online omstillingsbord

På Myfone.dk har du altid et godt overblik over dine kolleger. Hvem betjener virksomhedens telefonkøer? Hvem er ledig eller optaget? Arbejder en kollega hjemmefra, eller er sælgerne på farten? Myfone.dk kan altid give dig svaret!

En af Myfones populære funktioner er ’nem omstilling af kald mellem medarbejdere’.

På Myfone.dk kan du f.eks. logge af og på telefonkøer, se om en kollega er ledig og foretage og modtage opkald.

Du kan ringe ud fra din browser. Dermed behøver du ikke længere at bruge hverken din mobil- eller bordtelefon, når du sidder ved din computer. Du kan omstille kald enten direkte eller overvåget, slå på lydløs og tilføje en person til samtalen – og du kan gøre det med bare få klik.

 

Lad mig høre hvordan myfone virker

Tag virksomheden med på farten

Uanset hvor du befinder dig, er du altid forbundet med din virksomhed. Du kan se, hvem der er ledig, omstille kald, logge af/på køer og meget mere.

Med Myfone app’en har du hele virksomheden med på farten. Med få tryk kan du omstille, viderestille, afholde telefonmøder, logge af/på virksomhedens køer og håndtere din daglige kommunikation med kolleger, samarbejdspartnere og kunder.

 

Lad mig høre hvordan

Myfone som Teams app

Som de første i Danmark, har Flexfone fået godkendt en erhvervstelefoni-app i Teams, så I kan have hele virksomhedens telefoni – direkte i menuen i Teams.

I app’en findes både telefonsvarer, opsætning af ringeprofiler, tilmelding til køer, en udførlig oversigt over interne og eksterne kontakter og meget mere.

 

vis mig hvordan integrationen virker

 

 

Telefoni integreret i Microsoft Teams

Fuldend jeres samarbejde i Microsoft Teams med en komplet telefoniløsning

Med Myfone app’en til Teams har du alle de øvrige Flexfone-funktioner lige ved hånden – nemlig direkte i Teams-menuen.

Teams styrker jeres samarbejde og kombinerer alt i en samlet platform, hvor I kan chatte, dele filer, afholde videomøder og arbejde med jeres yndlings-apps i Office 365. Med integrationen af Flexfone er cirklen nu sluttet, og du har al din kommunikation samlet ét eneste sted.

 

Læs mere om microsoft Teams

 

 

Vil du vide mere?

Første skridt på vejen til en IT-løsning, der fungerer hver eneste dag, er et godt møde.
Lad os mødes og tale om jeres behov og udfordringer, så finder vi den rette løsning til jer.

book møde